2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07

Ceshtje

Buxheti për Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve për periudhën 2003-2011

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve (KQZ) është institucioni përgjegjës për administrimin e zgjedhjeve në Shqipëri. Ai financohet nga Buxheti i Shtetit dhe është insitucion i pavarur nga Qeveria Qëndrore. KQZ e realizon aktivitetin e saj në

Gjakmarrja permes shifrave

GJAKMARRJA KRIMI QË SHËNON RRITJE NË NUMËR.Statistika. Ministria e Drejtësisë dhe Open Data Albania: 2009 më shumë krime se 2007 apo 2008.Tre muaj e fundit krimet për gjakmarrje bëhen më çnjerëzore.Shkodra, rrethi ku gjakmarrja nuk respe

Financimi i projektit “Ndërtimi i rrugës Rrëshen-Kalimash” dhe buxheti

Projekti “Ndërtimi i rrugës Rrëshen-Kalimash” ngelet padyshim një ndër projektet më ambicioze të financuara në 20 vitet e fundit nga Buxheti i Shtetit. I nisur në vitin 2006, ai i përfundoi punimet në vitin 2010 duke dhënë një ndi