2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46

Lista e Donatorëve Partia Socialiste - Fushatë 2013

6 vite me pare
share()?>
Partia Socialiste ka përfituar nga buxheti i shtetit fondin në vlerë rreth njëzet e gjashtë milion lekë. Donatorët private kanë dhuruar për fushatën  45.3 milion lekë. Kjo parti ka 53 donator të cilët i kanë siguruar asaj 56.58 % të totalit të fondeve të siguruara.  Partia ka aktivizuar fonde të vetat për mbulim të shpenzimeve në fushatë në një masë prej 10.81 % ose në vlerën 8.6 milion lekë.Burimi:http://www2.cec.org.al/sq-al/Raportet-vjetore-financiare-t%C3%AB-partive-politike
Komente dhe Analiza ODA
Dataset-et ne format excel : Dataset-et ne format XML, N3 :
    Kontribues: Msc. Olta Begu
    lajm