2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07

Zbulohet tenderi abuziv i Erjon Veliajt. Tani e kuptojme pse po merret kaq shum me pemet

3 vite me pare
share()?>
Negocime te Drejtperdrejta. Kontrata pa Gare. Fondi i Bashkse : 278 milion leke per te mbjelle peme ne zonen industriale Kamez Kashar

Open Data Albania zbulon se kontrata e Bashkise eshte abuzive, oasi ajo eshte bere me negocim te drejtperdrejte dhe pa gare, gje qe te ben te dyshosh se ka qene i paracaktuar fituesi.

Pra Lali Eri nuk qenka vetem deshira qe na e shet ne televizione per te mbjelle peme, por qenkan tenderat qe te pelqejne kaq shume. Nje pyetje do kishim : Po ne Vjene a do te ndodhte ndonjehere nje gje e tille, apooo si Vjena kemi vetem stolat??????

Multimedia: Standard
Kategoria e medias: Media elektronike
Date publikimi: 25 Janar, 2018
Titulli i publikimit: Zbulohet tenderi abuziv i Erjon Veliajt. Tani e kuptojme pse po merret kaq shum me pemet
Pershkrim i publikimit: Negocime te Drejtperdrejta. Kontrata pa Gare. Fondi i Bashkse : 278 milion leke per te mbjelle peme ne zonen industriale Kamez Kashar
Download: Array
Kliko ketu per te lexuar artikullin tek media qe e ka publikuar
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm