2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07

Plan Buxheti i Shtetit 2017 sipas Funksioneve

4 vite me pare
share()?>


Buxheti i Shtetit 2017

Vlera 000 në lekë
Burimi: Ministria e Financave
Komentet dhe Analiza: ODA

Dataset-et ne format excel : Dataset-et ne format XML, N3 :
    Kontribues: ODA
    lajm