2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07

LSI - Lista e donatorëve, Fushatë 2013

6 vite me pare
share()?>
Lista e donatorëve të partisë “Lëvizja Socialiste për Integrim” përmban dy subjekte të cilët kanë bërë derdhje në llogari bankare, shumë që mbulon 75 % të totalit të dhuruar për këtë parti.


Burimi:http://www2.cec.org.al/sq-al/Raportet-vjetore-financiare-t%C3%AB-partive-politike
Komente dhe Analiza ODA
Dataset-et ne format excel : Dataset-et ne format XML, N3 :
    Kontribues: Msc. Olta Begu
    lajm