2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07

Lista e Donatorëve Partia Demokratike - Fushatë 2013

6 vite me pare
share()?>
Lista e donatorëve të Partisë Demokratike përmban pesëqind e gjashtëdhjetë e dy subjekte. Në total pesëdhjetë e gjashtë donatorë kanë dhuruar shuma mbi 100 000 lekë duke bërë derdhje në llogari bankare, shumë e cila ka mbuluar 54 % të shumës së dhuruar për këtë parti në total.


Burimi:http://www2.cec.org.al/sq-al/Raportet-vjetore-financiare-t%C3%AB-partive-politike
Komente dhe Analiza ODA
Dataset-et ne format excel : Dataset-et ne format XML, N3 :
    Kontribues: Msc. Olta Begu
    lajm