2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46

Aplikant nga Kosova ne Datathon Day in Tirana 2011

9 vite me pare
share()?>
Open Datathon Albania – Hackathon Day in Tirana 2011 pati impakt dhe interes të lartë në komunitete të të rinjve inteligjent dhe kreativ në Republikën e Shqipërisë e më gjerë edhe në Republikën e Kosovës. Një nga konkurrentët në Hackathon Day in Tirana 2011, Besford Guri solli në këtë aktivitet një model tepër interesant të përdorimit të GjeoData.

Harta Demografike e Republikës së Shqipërisë në dy proceset e fundit të regjistrimit të popullsisë pati interes për shkak të dobishmërisë së vizualizimit të problematikës në lëvizjet e pakontrolluara demografike. Pjesëmarrja e Hackerave nga Kosova në Open Datathon Albania 2011 i dha një impakt pozitiv maratonës që zhvillohet për herë të parë në Rajonin tonë duke dëshmuar interes të gjerë të të rinjve për aktivizim në vente të këtij modeli.


Date publikimi: 10/02/2012
Titulli i publikimit: Aplikant nga Kosova ne Datathon Day in Tirana 2011
Pershkrim i publikimit: Open Datathon Albania
Download: Array
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm