Ndryshimi i fundit: E Diel, 29 Mars 2020

Buxheti per funksionin e Bujqesise per vitin 2012

9 vite mė parė
share()?>
Shperdarja e Buxhetit per funksionin e Bujqesise per vitin 2012 grafikisht paraqitet:
Burimi: Ministria e Financave
Perpunimi dhe komentet: ODA


Shperdarja ne perqindje e buxhetit per funksionin e Bujqesise per vitin 2012 paraqitet:


Burimi: Ministria e Financave
Perpunimi dhe komentet: ODA


Te dhenat mbi buxhetin per funksionin e Bujqesise per vitin 2012 paraqiten te permbledhura ne tabelen dinamike me poshte:


Burimi: Ministria e Financave
Perpunimi dhe komentet: ODA


Dataset-et nė format excel : Dataset-et nė format XML, N3 :
    Kontribues: Blerta Zilja