2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07

Open Data Albania, pjesemarrese ne nje gare prestigjoze nderkombetare

9 vite me pare
share()?>
"Open Data Albania" nje projekt per Inovacion dhe Transparence ne kaq pak muaj, ia doli te prezantohet edhe ne mediume shkencore nderkombetare. Nje punim me titull "Open.Data.Al – Increasing the Utilization of Government Data in Albania" me tre kerkues shkencore Julia Hoxha, Armand Brahaj dhe Denny Vrandecic eshte nominuar si nje pese prezantimet shkencore nderkombetare me te mira per cmimin "International Conference on Semantic Sistems (I – Semantics)". Cmimi per punimin me te mire do të shpallet gjatë Konferencës Ndërkombëtare për Sisteme Semantike (I - Semantic) që do të mbahet në datat 7-9 shtator 2011 në Graz të Austrisë.
Multimedia: Gazeta Shqiptare
Kategoria e medias: Shtyp i shkruar
Date publikimi: 29-07-2011
Pershkrim i publikimit: "Open Data Albania" nje projekt per Inovacion dhe Transparence ne kaq pak muaj, ia doli te prezantohet edhe ne mediume shkencore nderkombetare.
Download: Array
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm