2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07

Mbetjet e ngurta ndër vite

9 vite me pare
share()?>
Rritja e vazhdueshme e konsumit, zhvendosjet e popullsisë dhe zhvillimi ekonomik, të pashoqëruara me një administrim të kujdesshëm të mbetjeve, i kanë kthyer ato në një burim të ndotjes së ambientit dhe të sëmundjeve. Në Shqipëri, një pjesë fare e vogël e mbetjeve riciklohen, shumë pak groposen dhe në të shumtën e rasteve depozitohen në zona të caktuara dhe digjen. Kjo sjell një ndotje të lartë të ajrit që thithin cdo ditë qytetarët shqiptarë.

Multimedia: NTV
Kategoria e medias: Media elektronike
Date publikimi: 07/06/2011
Titulli i publikimit: Mbetjet e ngurta nd
Pershkrim i publikimit: Rritja e vazhdueshme e konsumit, zhvendosjet e popullsis
Download: Array
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm