Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 18 Prill 2020

Fondi Shqiptar i Zhvillimit skualifikon 10 kompani, pėrveē fituesit. Emri i kompani shumė tė njohur

1 vit mė parė
share()?>
Open Data Albania ka nxjerrė flamurin e kuq pėr njė tjetėr tender tė Fondit Shqiptar per Zhvillim, ku shpall fitues kompaninė Vellezėrit Hysa. Nė tenderin pėr ndertimin e pedonales dhe korsise se bicikletave te Liqenit Belshit, Faza e III, me fond limit, 155.703.178 (njėqind e pesėdhjetė e pesė milion e shtatėqind e tre mijė e njėqind e shtatėdhjetė e tetė) lekė pa tvsh, janė 10 konkurentėt ku janė skualifikuar tė gjithė pėrvec fituesit, pra, vėllezėrit Hysa. Kujtojmė qė kompania Vėllezėrit Hysa ishte edhe nė tenderin qė tashml ėshtė nėn hetim ndėrkombėtar tė Unazės sė re, ku tenderi u mor me letra tė fallsifikuar amerikane 22 milion euro/pėr km nga kompania fantazmė DH Albania.

Operatorėt e skualifikuar janė:
FLED SHPK & SHKELQIMI 07 SHPK & GRAND KONSTRUKSION M SHPK
KEVIN CONSTRUKSION SHPK
BLERIMI SHPK & BAJRAMI N SHPK
KACDEDJA SHPK & AGRI CONSTRUCTION SHPK
EURONDERTIM 2000 SHPK
LIQENI VII SHPK & KUPA SHPK
KTHELLA SHPK
CURRI SHPK
ISOBAR CONSTRUCTION SHPK

Ankesa:
Ka pasur ankesa nga operatorėt pėr kėtė tender tė dyshimtė:
Ne daten 16.01.2019 paraqiti ankim shoqeria “Kevin Konstruksion” shpk. Ankimit ju kthye pergjigje ne daten 17.01.2019 duke e refuzuar ate.
Ne daten 25.01.2019 operatori ekonomik “Kevin Konstruksion” sh.p.k paraqiti ankim prane Komisionit te Prokurimit Publik. Autoriteti Kontraktor me shkresen nr.63/1, date 30.01.2019, dorezoi prane K.P.P informacionin e kerkuar ne lidhje me kete procedure prokurimi.
Komisioni i Prokurimit Publik, me Vendimin nr. 126 prot., date 25.01.2019, vendosi te mos pranoje ankimin e paraqitur nga operatori ekonomik “Kevin Konstruksion” sh.p.k, dhe lejimin nga ana e Autoritetit Kontraktor per vijimin me hapat e metejshme te procedures.

Jane skualifikuar:

1. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “Fled” SHPK (43%), “Grand Konstruksion” SHPK (37%) dhe “Shkelqimi 07” SHPK (20%) :
• Shoqeria “Fled” SHPK nuk ploteson kerkesen 2.3.1 per kualifikim lidhur me punet e ngjashme.

2. Operatori Ekonomik “Kevin Construksion” SHPK :
• Shoqeria “Kevin Construksion” SHPK nuk ploteson kerkesen 2.2.3 per kualifikim lidhur me detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, pasi referuar puneve te ngjashme te deklaruara ka kryer aktivitet ne Kukes ne objektin “Rruga Borje – kufi me Kosovėn” dhe nuk ka paguar detyrimet vendore.
• Shoqeria “Kevin Construksion” SHPK nuk ploteson kerkesen 2.3.1 per kualifikim lidhur me punet e ngjashme .

3. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “Blerimi” SHPK (19%) dhe “Bajrami N” SHPK (81%) :
• Shoqeria “Blerimi” SHPK nuk ploteson kerkesen 2.2.3 per kualifikim lidhur me detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, pasi referuar puneve ne proces te deklaruara ne nje procedure tjeter te zhvilluar ne FSHZH (“Rivitalizimi urban i bulevardit Maliq – Drithas ”), gjate vitit 2018 ka kryer aktivitet ne Vaun e Dejes ne objektin “Rehabilitimi i galerive te drenazhit dhe thellesise brenda nderteses se centralit, sistemit te ndricimit dhe shkalleve ne HEC Vau i Dejes” dhe nuk ka paguar detyrimet vendore.

4. Operatori Ekonomik “Isobar Construction” SHPK :
• Nuk ka paraqitur dokumentacion per kualifikim.
Multimedia: Faktor.al
Kategoria e medias: Media elektronike
Datė publikimi: Mars 7, 2019
Titulli i publikimit: Fondi Shqiptar i Zhvillimit skualifikon 10 kompani, pėrveē fituesit. Emri i kompani shumė tė njohur
Pėrshkrim i publikimit: Open Data Albania ka nxjerrė flamurin e kuq pėr njė tjetėr tender tė Fondit Shqiptar per Zhvillim, ku shpall fitues kompaninė Vellezėrit Hysa. Nė tenderin pėr ndertimin e pedonales dhe korsise se bicikletave te Liqenit Belshit, Faza e III, me fond limit, 155.703.178 (njėqind e pesėdhjetė e pesė milion e shtatėqind e tre mijė e njėqind e shtatėdhjetė e tetė) lekė pa tvsh, janė 10 konkurentėt ku janė skualifikuar tė gjithė pėrvec fituesit, pra, vėllezėrit Hysa.
Download: Array
Kliko kėtu pėr tė lexuar artikullin tek media qė e ka publikuar
Dataset-et nė format excel :
    Dataset-et nė format XML, N3 :