2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07

13 miliardë lekë nga tenderat/ Si u favorizua kompania e nipit të deputetit të PS-së

3 vite me pare
share()?>
Kompania “Alko-Impex General Construction SHPK” e cila ka si administrator Arbër Abazin, nipi i deputetit të PS Sadri Abazi sipas të dhënave nga Open Data Albania” ka garuar në 19 proceduar tenderimi dhe ka arritur të fitojë 17 tendera që kryesisht me bashkinë e Tiranës. Përgjatë vitit 2016-2017 kompania e tij ka fituar plot 13,4 miliardë lekë nga tenderat në 7 bashki kryesisht në ofrimin e shërbimit të pastrimit të qytetit.

Me bashkinë e Tiranës ai ka fituar rreth  8.7 milionë dollarë për “Shërbimi i pastrimit të Zonës Tirana III”.

4 tendera kompania i ka fituar në bashkinë e Librazhdit, të cilat llogariten mbi një vlerë prej 683 mijë dollarë, ndërsa për tenderin e pastrimit të qytetit një fond prej 51 mijë dollarësh, një kontratë e lidhur më 27.10 2017.

Nga kjo kontratë, firma e Abazit ka fituar një tender tjetër 4-vjeçar për shërbimin e pastrimit, nga e cila ka fituar një shumë prej 463 mijë dollarësh.

Po ashtu, kompania ka fituar tendera edhe në bashkinë e Devollit, sërish për shërbimin e pastrimit dhe ka fituar 42.9 mijë dollarë.

Në bashkinë e Pukës, firma ka fituar tenderin e sistemimit të lagjes pas Pallatit të Kulturës dhe një fond prej 2018 mijë dollarësh.

Në bashkinë e Dibrës 2.9 milionë dollarë për rinovimin e bulevardit “Elez Isufi” dhe rrugën e Muzeumit.

Kjo firmë ka fituar tendera edhe në bashkinë e Kavajës dhe Peqinit gjatë vitit 2016.Multimedia: DIELL ONLINE-AL
Kategoria e medias: Website
Date publikimi: 23/05/2018
Titulli i publikimit: 13 miliardë lekë nga tenderat/ Si u favorizua kompania e nipit të deputetit të PS-së
Pershkrim i publikimit: Kompania “Alko-Impex General Construction SHPK” e cila ka si administrator Arbër Abazin, nipi i deputetit të PS Sadri Abazi sipas të dhënave nga “Open Data Albania” ka garuar në 19 proceduar tenderimi dhe ka arritur të fitojë 17 tendera që kryesisht me bashkinë e Tiranës.
Download: Array
Kliko ketu per te lexuar artikullin tek media qe e ka publikuar
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm