2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46

PUBLIKOHET DOKUMENTI, TJETËR AKS RRUGOR ME PAGESË PËR 13 VITET E ARDHSHME

3 vite me pare
share()?>
Një tjetër aks rrugor i është dhënë me koncesion privatit.

Bëhet fjalë për aksin rrugor Thumanë – Vorë. Dokumenti i dhënies me koncesion të kësaj rruge nga ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, është bërë publik nga Open Data Albania, sakaq, një njoftim ka bërë edhe drejtoresha Aranita Brahaj. Brahaj, u bën thirrje banorëve të Vorës dhe Thumanës të dalin të protestojnë para se të lidhet kontrata dhe të paguajnë kostot e dëmit kontraktor privatit, si për rastin e koncesionit në Morinë.

Në dokument thuhet se shifra që do të paguhet, do të përcaktohet nga ofertat që do të paraqesin kompanitë private të interesuara. Kohëzgjatja e kontratës së koncesionit/PPP është vendousr të jetë për 13 vjet.

Multimedia: NewsBomb
Date publikimi: 23/03/2018
Titulli i publikimit: PUBLIKOHET DOKUMENTI, TJETËR AKS RRUGOR ME PAGESË PËR 13 VITET E ARDHSHME
Pershkrim i publikimit: Një tjetër aks rrugor i është dhënë me koncesion privatit. Bëhet fjalë për aksin rrugor Thumanë – Vorë. Dokumenti i dhënies me koncesion të kësaj rruge nga ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë,
Download: Array
Kliko ketu per te lexuar artikullin tek media qe e ka publikuar
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm