2021-01-26 13:24:29 Ndryshimi i fundit: 2021-01-26 13:24:29

KOMPANIA E KLEMENT BALILIT RUAN PROKURORINË E GJIROKASTRËS DHE SARANDËS

4 vite me pare
share()?>
Klement Balili është një nga emrat më të lakuar nga politikanët shqiptarë dhe aktualisht është në kërkim nga Policia e Shtetit, pas akuzave nga autoritet greke për trafik droge

Disa nga pronat më të mëdha të Klement Balilit, u skuestruan disa javë më parë, përfshirë këtu edhe kompleksi turistik në Sarandë, “Santa Quaranta”.
Por pavarisht se është i atakuar nga të gjitha krahët e politikës shqiptare, firma e sigurisë fizike e zotëruar nga familja Balili aktualisht ka në ruajtje dy institucionet e Prokurorisë në Gjirokastër dhe Sarandë.

Të dhënat e bërë publike nga “Open Data Spending” tregojnë transaksionet që janë kryer me këtë kompani gjatë vitit 2017-të për shërbimet që ka kryer në prokurorinë e Gjirokastrës dhe atë të Sarandës.

Por përveç dy prokurorive në jug të vendit, kompania e zotëruar nga familja Balili ka kryer transaksione dhe për institucione të tjera shtetërore. Në mesin e këtyre institucioneve përfshihen Prefektura e Vlorës, Shtëpia e Fëmijëve Shkollor Sarandë dhe Universiteti Politeknik.
Multimedia: newsbomb.al
Kategoria e medias: Media elektronike
Date publikimi: 16-12-2017
Titulli i publikimit: KOMPANIA E KLEMENT BALILIT RUAN PROKURORINË E GJIROKASTRËS DHE SARANDËS
Pershkrim i publikimit: Klement Balili është një nga emrat më të lakuar nga politikanët shqiptarë dhe aktualisht është në kërkim nga Policia e Shtetit, pas akuzave nga autoritet greke për trafik droge
Download: Array
Kliko ketu per te lexuar artikullin tek media qe e ka publikuar
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm