2021-01-26 13:24:29 Ndryshimi i fundit: 2021-01-26 13:24:29

Denoncimi/ Veliaj dhe shokët e tij, 150 milionë lekë për gazetaren e “Top Kanalit”!

4 vite me pare
share()?>
Aktivisti i Shoqërisë Civile, një herësh avokat me profesion, Altin Goxhaj, ka sulmuar kryetarin e Bashkisë së Tiranës, pas situatës së krijuar nga reshjet e vazhdueshme dhe përmbytjet.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, goxhaj shprehet se “Meqë jemi te buxheti i emergjencave civile dhe si i vjedh Lali Leku lekët tona ja psh se si me gazetaren e Top Channel e cila emrin “artistik” e ka Ledja Liku ndërsa atë të vërtetë e ka Ledja Likaj (për transferimin e parave të Lali Erit). Krijojnë shoqata në 2017 dhe menjëherë sapo krijohen Bashkiu dhe shokët e Lalit i kalojnë pa iu tharë mirë vula e gjykatës 11,686,746 L + 3,500,000 L = .15,186,746 L pra mbi 150 MELEONË veç si “asistencë teknike” për projektet që kanë të tjerët dhe 35 milionë për një LOJË (lexoi të dhënat në fund)!”

Në vijim ai ka publikuar disa të dhëna të tjera në lidhje me denoncimin e tij ku shkruan:

“Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
6,687,846 L = Bashkia Tira1na (3535) QENDRA’MEDIA CIRCUS’ Tirane 13/10/2017 17/10/2017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Tirane Lik proj kul Shkelzen Doli Albania Soul
2,712,400 L = Bashkia Tiran1a (3535) QENDRA’MEDIA CIRCUS’ Tirane 17/08/2017 30/08/2017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Tirane Lik proj sportiv Kampionati i Sportit per te rrinjte 20172,286,500 L = Bashkia Tirana (3535) QENDRA’MEDIA CIRCUS’ Tirane 16/03/2017 23/03/2017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia tirane Likujdim projekt kulturor Gezuar 2017 3,500,000 L = AMSHC (Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile) QENDRA’MEDIA CIRCUS’ Emri i Projektit “Loja që ndryshoi Shqipërinë” Ledja Liku përfaqësuese e Top Medias: https://www.linkedin.com/in/ledja-liku-835964125/ Të dhënat e QENDRA’MEDIA CIRCUS’:
http://www.amshc.gov.al/web/ojf/Qarku-Tirane.htm

11,686,746 L që i kaloi Lali Leku nga paratë e Bashkisë OJFsë së sapo krijuar: http://spending.data.al/…/perf_…/QENDRA%2522MEDIACIRCUS%2522

3,500,000 L që i kaloi shoku i Lali Erit Andi Kananaj për projektin “Loja që ndryshoi Shqipërinë”: 


 Multimedia: City News
Kategoria e medias: Website
Date publikimi: 01-12-2017
Titulli i publikimit: Denoncimi/ Veliaj dhe shokët e tij, 150 milionë lekë për gazetaren e “Top Kanalit”!
Pershkrim i publikimit: Aktivisti i Shoqërisë Civile, një herësh avokat me profesion, Altin Goxhaj, ka sulmuar kryetarin e Bashkisë së Tiranës, pas situatës së krijuar nga reshjet e vazhdueshme dhe përmbytjet.
Download: Array
Kliko ketu per te lexuar artikullin tek media qe e ka publikuar
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm