2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46

Zbardhen pasuritë e deputeteve, pronat dhe milionat që kanë deklaruar në 2016

4 vite me pare
share()?>
Nga apartamentet tek llogaritë bankare, pagat mujore dhe të ardhurat e bashkëshortëve. Cilat janë gratë deputete në legjislaturën e sapopërfunduar, a renditen ato ndër deputetët më të pasur? Të ardhurave dhe burimi i pasurive; Sa prej tyre përfitojnë nga angazhimi ekonomik apo nga biznese familjare. Tek Rubrika Para dhe Pushtet portali Spending Data Albania, publikon deklarimin e vitit 2016 (vit i fundit në deklarime) për zonjat deputete.

1. Liljana Elmazi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/200

2. Eleina Qirici http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/280

3. Edlira Cekrezi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/462

4. Mira Shehu http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/326

5. Anila Agalliu http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/323

6. Irma Kopliku

7. Adelina Rista http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/110

8. Luljeta Arapi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/327

9. Vasilika Hysi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/322

10. Arbjola Halimi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/456

11. Antoneta Dhimo http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/454

12. Evis Kushi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/253

13. Klodjana Spahiu http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/291

14. Arta Dade http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/139

15. Esmeralda Shkjau http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/252

16. Mimoza Hafizi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/285

17. Jozefina Topalli http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/299

18. Erjeta Alhysa http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/324

19. Mimoza Hajdarmataj http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/461

20. Silva Caka http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/317

21. Albina Deda http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/126

22. Mesila Doda http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/284

23. Olta Xhacka http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/302

24. Albana Vokshi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/125

25. Blerina Gjylameti http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/198

26. Majlinda Bregu

27. Jonida Tabaku http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/298

28. Klejdi Mehmetaj http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/290

29. Valentina Leskaj http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/211

30. Monika Kryemadhi

31. Enkelejda Shkreli http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/281

32. Mirela Ferracaku http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/444

33. Dhurata Cupi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/508
Multimedia: BalkanWeb
Kategoria e medias: Media elektronike
Date publikimi: 10/10/2017
Titulli i publikimit: Zbardhen pasuritë e deputeteve, pronat dhe milionat që kanë deklaruar në 2016
Pershkrim i publikimit: Nga apartamentet tek llogaritë bankare, pagat mujore dhe të ardhurat e bashkëshortëve. Cilat janë gratë deputete në legjislaturën e sapopërfunduar, a renditen ato ndër deputetët më të pasur?
Download: Array
Kliko ketu per te lexuar artikullin tek media qe e ka publikuar
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm