Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 07 Shtator 2019

Plan Buxheti i Shtetit 2017 sipas Funksioneve

3 vite mė parė
share()?>


Buxheti i Shtetit 2017

Vlera 000 nė lekė
Burimi: Ministria e Financave
Komentet dhe Analiza: ODA

Dataset-et nė format excel : Dataset-et nė format XML, N3 :
    Kontribues: ODA