Ndryshimi i fundit: E Premte, 08 Dhjetor 2017

Plan Buxheti i Shtetit 2017 sipas Funksioneve

11 muaj mė parė
share()?>


Buxheti i Shtetit 2017

Vlera 000 nė lekė
Burimi: Ministria e Financave
Komentet dhe Analiza: ODA

Dataset-et nė format excel : Dataset-et nė format XML, N3 :
    Kontribues: ODA