2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07

'Ekopolitikë' - 'Financa Elektorale'

6 vite me pare
share()?>
Subjektet Elektorale kanë detyrim ligjorë të paraqesin informacion, dokumente apo të dhëna që kanë të bëjnë më financimin dhe shpenzimet e fushatës zgjedhore sipas Ligjit Zgjedhor. Tabelat financiare të fushatës përmbajë shpenzime dhe të ardhura të krijuara në datat që përkojnë më fushatën zgjedhore (sipas parashikimeve në Kod) qëllim zgjedhor, dhe që kanë financiare mbi të ardhura dhe shpenzime gjatë fushatës zgjedhore.

 

KETU mund te ndiqni emisioninMultimedia: Ora News
Kategoria e medias: Media elektronike
Date publikimi: 12/05/2015
Titulli i publikimit: 'Ekopolitikë' - 'Financa Elektorale'
Pershkrim i publikimit: Subjektet Elektorale kanë detyrim ligjorë të paraqesin informacion, dokumente apo të dhëna që kanë të bëjnë më financimin dhe shpenzimet e fushatës zgjedhore sipas Ligjit Zgjedhor. Tabelat financiare të fushatës përmbajë shpenzime dhe të ardhura të krijuara në datat që përkojnë më fushatën zgjedhore (sipas parashikimeve në Kod) qëllim zgjedhor, dhe që kanë financiare mbi të ardhura dhe shpenzime gjatë fushatës zgjedhore.
Download: Array
Kliko ketu per te lexuar artikullin tek media qe e ka publikuar
Dataset-et ne format excel :
    Dataset-et ne format XML, N3 :
      lajm