Ndryshimi i fundit: E Diel, 22 Mars 2020

Renta minerare pėr Mineralet Metalike pas datės 1 janar 2015

6 vite mė parė
share()?>

Burimi: Ligji nr.  9975, datė 28.7.2008 i azhornuar   
Komente dhe Analiza: Open Data Albania


Renta minerare pėr Mineralet Metalike pas datės 1 janar  2015


Burimi: Ligji nr.  9975, datė 28.7.2008 i azhornuar   
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Dataset-et nė format excel : Dataset-et nė format XML, N3 :
    Kontribues: ODA