Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 29 Qershor 2019

Buxheti i Shtetit sipas Funksioneve 2015

5 vite mė parė
share()?>
Open Data Albania ka hulumtuar mbi Shpėrndarjen e Buxhetit tė Shtetit 2015 sipas Funksioneve. Burim i kėtijė hulumtimi ėshtė Ligji Nr.160/2014, Pėr Buxhetin e Shtetit 2015. Buxhetimi pėr Funksion ėshtė bazuar nė klasifikimin e sugjeruar nga Fondi Monetar Ndėrkombėtar pėr Statistikat e Financave Publike.

Qėllimi ėshtė rritja e transparencės nė pėrdorimin  e fondeve publike. Metodologjia e pėrdorur nė klasifikimin e propozuar, ėshtė nė pėrputhje me ligjin nr. 9936, dt. 26. 06. 2008, Pėr menaxhimin e sistemit buxhetor nė Republikėn e Shqipėrisė, neni 11 Klasifikime Buxhetore, nė tė cilin parashikohet klasifikimi ekonomik i transaksioneve sipas natyrės sė tyre dhe me Standartet Ndėrkombėtare tė Kontabilitetit (IPSAS 1, artikull 46; 112; 116).


Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014

Buxheti i Shtetit sipas Funksioneve 2015Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014


Pėr cdo funksion buxhetor janė zbardhur nėnfunksionet sipas parashikimeve.Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014Buxheti i Shtetit sipas Funksioneve dhe nėnfunksioneve 2015
Komente dhe Analiza: Open Data Albania
Burim: Ministria e Financave, Ligji Nr.160/2014
Dataset-et nė format excel : Dataset-et nė format XML, N3 :
    Kontribues: ODA