2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46
Deputetët e PS braktisin Alket Hysenin, përgjigju akuzave për tjetërsim prone

Në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Socialiste ka patur një debat ne lidhje me akuzat e opozitës ndaj deputeteit Alekt Hyseni. Të majtët duket se e kanë lënë vetëm atë në këtë betejë me akuzen e bërë publike për tjetërsim prone.

PS i kërkon Hysenit të sqarohet, zbardhet pasuria: 5 shtëpi, 6 garazhe, tokë në bregdet

Në mbledhjen e radhës të grupit parlamentar të Partisë Socialiste është diskutuar edhe çështja e deputetit Alket Hyseni. Ky i fundit akuzohet nga opozita se ka tjetërsuar mbi 11 mijë metra katrorë tokë në Dhërmi. “Dil dhe sqaroje publikisht,” i ka kërkuar kryeministri Edi Rama.

Zbulohet pasuria marramendëse e deputetit të PS, Alket Hyseni…

Deputeti i PS Alket Hyseni u denoncua nga një zonjë e quajtur Irini Bua për tokën që ajo pretendonte se Hyseni i kishte vjedhur në Dhërmi. Pasuria që Hyseni ka deklaruar në Inspektoratin e Lartë të Deklarimit, Kontrollit të Pasurisë, është tepër e madhe.

Akuzohet se vodhi tokën në Dhërmi, ja pasuria marramendëse e deputetit socialist

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit, Hyseni ka një pasuri të konsiderueshme, sipas 

I akuzuar se vodhi tokën në Dhërmi, zbardhet pasuria marramendëse e deputetit socialist

I akuzuar se vodhi tokën në Dhërmi, zbardhet pasuria marramendëse e deputetit socialist

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit, Hyseni ka një pasuri të konsiderueshme, 

U akuzua për tjetërsimin e tokave në Dhërmi, zbardhet pasuria e deputetit socialist

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit, Hyseni ka një pasuri të konsiderueshme, 

U akuzua për tjetërsim të tokave në Dhërmi, zbulohet pasuria e deputetit të PS-së, Alket Hyseni

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit, Hyseni ka një pasuri të konsiderueshme,

I akuzuar se vodhi tokën në Dhërmi, zbardhet pasuria marramendëse e deputetit socialist

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit,

U akuzua se ka vjedhur prona në Dhërmi, zbulohet pasuria e deputetit Hyseni

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit, Hyseni ka një pasuri të konsiderueshme, sipas vetëdeklarimit 

I akuzuar se vodhi tokën në bregdet, zbardhet pasuria marramendëse e deputetit socialist

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit, Hyseni ka një pasuri të konsiderueshme, sipas vetëdeklarimit të depozituar në Inspektoratin e Lartë të Deklarimit, Kontrollit të Pasurisë dhe të publikuar nga “Open Data”. 

U akuzua se ka vjedhur prona në Dhërmi, zbulohet pasuria e deputetit Hyseni

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit, Hyseni ka një pasuri të konsiderueshme, sipas vetëdeklarimit të depozituar në Inspektoratin e Lartë të Deklarimit, Kontrollit të Pasurisë dhe të publikuar nga “Open Data”.

I akuzuar se vodhi tokën në Dhërmi, zbardhet pasuria marramendëse e deputetit të PS

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit, Hyseni ka një pasuri të konsiderueshme, sipas vetëdeklarimit të depozituar në Inspektoratin e Lartë të Deklarimi