2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07
Xhelal Mziu 12 tendera të dyshimtë, kush janë dy njerëzit që 'gllabërojnë' paratë e Bashkisë

Bashkia e Kamzës, me në krye Xhelal Mziun, në harkun kohor të tetë muajve (maji-dhjetor 2017), ka zhvilluar 12 tendera në mënyrë të dyshimtë.  Tenderat karakterizohen nga mungesa e garës, nga skualifikimi i të gjithë konkurrentëve të tjerë si dhe nga procedura me negocim paraprak, ndonëse vlera është mbi 5 milionë lekë.

Bashkia Kamëz/ Xhelal Mziu 12 tendera të dyshimtë, ja përfituesit

Bashkia e Kamzës, me në krye Xhelal Mziun, në harkun kohor të tetë muajve (maji-dhjetor 2017), ka zhvilluar 12 tendera në mënyrë të dyshimtë. Tenderat karakterizohen nga mungesa e garës, nga skualifikimi i të gjithë konkurrentëve të tjerë si dhe nga procedura me negocim paraprak, ndonëse vlera është mbi 5 milionë lekë.

Durrës-Kukës, historia e një rruge politike që po e paguajmë për herë të katërt

Vendosja e taksës për rrugën Durrës-Kukës ka ngjallur një reagim të ashpër publik, në rrjetet sociale e më gjerë. Jo vetëm se ndodh për herë të parë që të paguajmë për ta përdorur një rrugë, por më shumë për faktin, se shqiptarët e kanë paguar tre herë deri më tani rrugën e Kombit. 

Bashkia Kamëz/ Xhelal Mziu 12 tendera të dyshimtë, 7 i marrin 2 persona

Bashkia e Kamzës, me në krye Xhelal Mziun, në harkun kohor të tetë muajve (maji-dhjetor 2017), ka zhvilluar 12 tendera në mënyrë të dyshimtë. Tenderat karakterizohen nga mungesa e garës, nga skualifikimi i të gjithë konkurrentëve të tjerë si dhe nga procedura me negocim paraprak, ndonëse vlera është mbi 5 milionë lekë. 

SKANDAL/ Xhelal Mziu del me 12 tendera të dyshimtë, 7 prej tyre i marrin 2 persona që…

Bashkia e Kamzës, me në krye Xhelal Mziun, në harkun kohor të tetë muajve (maji-dhjetor 2017), ka zhvilluar 12 tendera në mënyrë të dyshimtë. Tenderat karakterizohen nga mungesa e garës, nga skualifikimi i të gjithë konkurrentëve të tjerë si dhe nga procedura me negocim paraprak, ndonëse vlera është mbi 5 milionë lekë. 

Tarifat per rrugen e kombit deri ne 22.5 Euro per nje kalim……Mos e paguani

Koncensionari që do të mirëmbajë rrugën e Kombit ka zbardhur tarifat që do të paguajnë të gjithë përdoruesit e saj. Ministria e Transportit bën të ditur se motorrat do të paguajnë 2.5 euro; 5 euro është tarifa për veturat; 11.2 euro për autobusët dhe kamioncinat; 16.2 euro për kamionët e mesëm dhe 22.5 euro për kamionët e rëndë. 

Zbardhen tarifat për rrugën e Kombit, 5 euro për veturat, 11.2 euro për autobusët

Koncensionari që do të mirëmbajë rrugën e Kombit ka zbardhur tarifat që do të paguajnë të gjithë përdoruesit e saj. Ministria e Transportit bën të ditur se motorrat do të paguajnë 2.5 euro; 5 euro është tarifa për veturat; 11.2 euro për autobusët dhe kamioncinat; 16.2 euro për kamionët e mesëm dhe 22.5 euro për kamionët e rëndë.

Zbardhet lista e koncesionet PPP ekzistuese dhe të parashikuara

Qeveria shqiptare ka miratuar kontrata koncesionare me vlerë 504.8 miliardë lekë. Ndërkohë, për vitin 2018 janë parashikuar edhe tetë kontrata të reja koncesionare, duke e çuar vlerën e përgjithshme të koncesioneve ekzistuese dhe të parashikuara në 661.594.257.243 lekë. 

 Zbardhen tarifat për rrugën e Kombit, 5 euro për veturat, 11.2 euro për autobusët

Koncensionari që do të mirëmbajë rrugën e Kombit ka zbardhur tarifat që do të paguajnë të gjithë përdoruesit e saj. Ministria e Transportit bën të ditur se motorrat do të paguajnë 2.5 euro; 5 euro është tarifa për veturat; 11.2 euro për autobusët dhe kamioncinat; 16.2 euro për kamionët e mesëm dhe 22.5 euro për kamionët e rëndë. 

Zbardhet lista e koncesionet PPP ekzistuese dhe të parashikuara

Qeveria shqiptare ka miratuar kontrata koncesionare me vlerë 504.8 miliardë lekë. Ndërkohë, për vitin 2018 janë parashikuar edhe tetë kontrata të reja koncesionare, duke e çuar vlerën e përgjithshme të koncesioneve ekzistuese dhe të parashikuara në 661.594.257.243 lekë.

Zbardhet pasuria marramendëse e deputetit të PS-së, nga doganier u bë miliarder!!

Alket Hyseni është vendosur në qendër të akuzave për tjetërsim pronash në bregdet ditët e fundit. Vetë ai dha një sqarim kontradiktor në lidhje me çështjen, teksa tha se nuk e njihte denoncuesen e tij Irini Bua, dhe nga ana tjetër pranoi se me të ishte përballur në disa procese gjyqësore.

NJIHUNI ME PASURINË MARRAMENDËSE TË DEPUTETIT TË PS. JA EMRI.

Alket Hyseni është vendosur në qendër të akuzave për tjetërsim pronash në bregdet ditët e fundit. Vetë ai dha një sqarim kontradiktor në lidhje me çështjen, teksa tha se nuk e njihte denoncuesen e tij Irini Bua, dhe nga ana tjetër pranoi se me të ishte përballur në disa procese gjyqësore.

U akuzua se ka vjedhur prona në Dhërmi, zbulohet pasuria marramendëse e deputetit Hyseni

Zbardhet pasuria e një prej deputetëve që është vënë së fundmi nën akuzë nga Partia Demokratike, Alket Hyseni. I angazhuar në disa detyra shtetërore të rëndësishme, pjesë e profesionistëve që i bashkohen pushtetit, deputet i ri në legjislaturën e fundit, Hyseni ka një pasuri të konsiderueshme,