2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46
Njoftim për Open Data me shoqërine civile

Ftese për Bashkëpunim, Open Data Albania në partneritet me Shoqërinë Civile.Koha e punës prej vetëm gjashte muajve ka dhënë premisa të mira për bashkëkoordinim të ODA me lëvizje të Shoqërisë Civile në Shqipëri. Por ndërsa indikatorët në portalin Open Data Albania shumohen çdo ditë edhe mundësia për ti vënë ato në dispozicion të publikut dhe shoqërisë civile vjen në rritje.

Open Data Albania - Njoftim për  shtyp

Bashkëpunimi dhe koordinimi me qëllim përdorimin e Open Data Albania nga përfaqësues te medias, është zhvilluar në mënyre te vijueshme duke synuar prezantimin e ODA tek gazetarët dhe përdorimin e të dhënave, artikujve hulumtues, metodologjisë dhe ideologjisë së punës së ODA në pasqyrime mediatike.

Open Data Albania prezantohet ne TEDxPrishtina

Në Kuadër të TEDxPrishtina Designing Optimism. U prezantua në Prishtinë në Ambientet e Shkollës Amerikane të Prishtinës, projekti Open.Data.Al – Promoting Transparency througt Data.