2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46
Zbardhet pasuria e Nikollës, Kodhelit dhe Haritos. Kush është më e pasura mes tyre

Zbardhen pasuritë e dy ministreve të qeverisë së drejtuar nga Edi Rama, Milena Hartos dhe Mili Kodhelit si dhe pasuria e ish-ministres tjetër, Lindita Nikolli, që deri para dy muajsh drejtonte ministrinë e Arsimit dhe Sportit. Pasuritë e tyre janë bërë publike nga Open Data.

Zbardhet pasuria e Nikollës, Kodhelit dhe Haritos. Ja cila është ministrja më e pasur mes tyre

Në kuadër të projektit Para, Qeverisje dhe Politikë (Money, Government and Politics), në portalin Spending Data Albania janë vendosur të dhëna të mirë strukturuara që përkojnë me deklarimin vjetor të pasurisë së Zyrtarëve të Nivelit të lartë në vitin e fundit të raportimit 2016.

Të “zhytura” në borxhe - Shumica e Ministreve të Ramës borxhlie në banka për kredi të pashlyera

Shumica e Ministreve të kabinetit Rama rezultojnë të mbytura në borxhe. Të paktën kështu rezulton nga deklarimet e publikuara në portalin “Spending Data Albania”, ku janë publikuar shpenzimet e kryera nga Ministret në vitin 2016.

Studioi jashtë, vajza e ish-ministres fillon punë aty ku qarkullon leku

Pas studimeve jashtë Shqipërisë, vajza e vetme e ish-ministres së Arsimit, Lindita Nikolla, Livia, ka nisur punën si Specialiste në Departamentin e Stabilitetit Financiar në Bankën e Shqipërisë.

Zbardhet pasuria e ministreve të Ramës, zbulohet edhe ku punojnë familjarët e tyre

Portali Open Spending Albania ka vijuar publikimin e pasurive të ministreve dhe ish ministrave të kabinetit qeveritar të kryeministrit Rama. Pas pasurisë së Lindita Nikollës, Milena Haritos dhe Mimi Kodhelit, portali Open Spending Albania, ka publikuar edhe pasurinë e ministres Eglantina Gjermeni, Ermonela Felaj, Milva Ikonomi, Klajda Gjosha, Olta Xhaçka dhe Ogerta Manastirliu.

Nga Kodheli tek Harito, zbardhet pasuria e 10 ministreve dhe ish-ministreve të Ramës

Zbardhen pasuritë e 10 ministreve dhe ish-ministreve të qeverisë Rama. Open Data Albania ka bërë publike deklaratat e pasurive për vitin 2016 të Mimi Kodhelit, Lindita Nikollit, Milena Haritos, Ermonela Felaj, Mirela Kumbaros, Klajda Gjosha, Milva Ekonomi, Eglantina Gjermeni, Ogerta Manastirliu dhe Olta Xhaçka.

Ja pasuria e 10 ministreve dhe ish-ministreve të Ramës

Zbardhen pasuritë e 10 ministreve dhe ish-ministreve të qeverisë Rama. Open Data Albania ka bërë publike deklaratat e pasurive për vitin 2016 të Mimi Kodhelit, Lindita Nikollit, Milena Haritos, Ermonela Felaj, Mirela Kumbaros, Klajda Gjosha, Milva Ekonomi, Eglantina Gjermeni, Ogerta Manastirliu dhe Olta Xhaçka.

Deklarohen pasuritë e Lindita Nikollës, Mimi Kodhelit dhe Milena Haritos. Ja ministrja me shtëpi 1 milion euro në Francë

Open Data ka bërë publike pasuritë e tre ministreve të qeverisë Rama, Lindita Nikollës, Mimi Kodhelit dhe Milena Haritos.

Pasuria e 10 ministreve, pronat, makinat dhe borxhet

Zbardhen pasuritë e ministreve të kabinetit “Rama” për vitin 2016. “Open Data” ka bërë dje publike të ardhurat dhe depozitat bankare që zotërojnë ministret. Sipas të dhënave, ministrja e Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike rezulton me të ardhura më të larta, duke bërë që punën si ministre ka ketë një burime të ardhurash dytësor.

Biznesi 100 mijë euro i ministrit me financat

Ministri i Financave ka gjetur një biznes të mirë për të shtuar të ardhurat e tij. Ai ka investuar një shumë prej 100 mijë euro për blerjen e obligacioneve gjatë kohës që ka qenë në krye të Ministrisë së Financave.

Zbardhen pasuritë, ja të ardhurat që kanë deklaruar ministret e kabinetit Rama për 2016-ën

Janë zbardhur deklarimet e pasurive të zonjave ministre në kabinetin Rama për vitin 2016. Të gjitha të dhënat luidhur me të ardhurat e ministreve janë të aksesueshme në portalin Spending Data Albania dhe përkojnë me deklarimin vjetor të pasurisë së Zyrtarëve të Nivelit të lartë në vitin e fundit të raportimit 2016.

Shtëpi, zyra, dyqane dhe prona. Kush është bashkëshorti milioner i ministres së Ramës!

Open Data Albania ka paraqitur deklarimin e pasurive të ministrave të qeverisë shqiptare në 2016.

Vajza e Lindita Nikollës nis punë në Bankën e Shqipërisë, ja paga që merr

Livia Nikolla, vajza e ish-ministres së Arsimit, Lindita Nikolla, u bë e njohur për median dhe publikun pak kohë më parë pasi nëna e saj tha se ndihej krenare për të bijën që studionte në Francë me rezultate të shkëlqyera.