2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46
“Rama 2”, sa të ardhura kanë deklaruar ministrat e rinj e të vjetër

Një javë më parë, në Asamblenë e Partisë Socialiste, kryeministri Edi Rama bëri publikë emrat e ministrave me të cilët do të qeverisë në mandatin e dytë.

Pasuritë e ministrave teknikë të PD që qeverisën me Ramën, kush është më “i kamuri”

Portali Spending Data Albania ka bërë publike deklarata të pasurisë për 6 Ministrat Teknikë që shërbyen gjatë fushatës zgjedhore pas paktit Rama-Basha.

Pasuritë e ministrave teknikë të PD-së, ja kush është më “i kamuri”

Portali Spending Data Albania ka bërë publike deklarata të pasurisë për 6 Ministrat Teknikë që shërbyen gjatë fushatës zgjedhore pas paktit Rama-Basha.

Pasuritë e deklaruara nga 6 ministrat teknikë që qeverisën me Ramën

Portali Spending Data Albania ka publikuar deklarata të pasurisë për 6 Ministrat Teknik që shërbyen gjatë fushatës zgjedhore.

Zbardhet pasuria e 7 teknikëve të Bashës: Para cash, shtëpi, makina e trashëgimi...

Në Rubrikën Para dhe Pushtet, portali Open Data Albania ka publikuar deklaratat e pasurisë për 6 Ministrat Teknik dhe zv.kryeministren që shërbyen gjatë fushatës zgjedhore 2017.

Prona e llogari të shumta, ja pasuritë e “teknikëve” të PD

Portali Spending Data Albania ka bërë publike deklarata të pasurisë për 6 Ministrat Teknikë që shërbyen gjatë fushatës zgjedhore pas paktit Rama-Basha. Ministrat ishin propozime të PD për të garantuar mbarëvajtjen e procesit zgjedhor.

Zbulohen pasuritë e 6 ministrave teknikë që qeverisën me Ramën

Zbardhen pasuritë e ish-ministrave teknikë të kabinetit Rama, emëruar pas paktit të arritur mes kryeministrit dhe kretarit të opozitës, para zgjedhjeve të qershorit.

Shifrat/ Zbulohen pasuritë e 6 ministrave teknikë që qeverisën me Ramën

Zbardhen pasuritë e ish-ministrave teknikë të kabinetit Rama, emëruar pas paktit të arritur mes kryeministrit dhe kretarit të opozitës, para zgjedhjeve të qershorit.

Qeveria

Ndërsa qeveria e re “Rama 2” ka marrë tashmë formë, në media flitet edhe për pasurinë e të zgjedhurve të rinj. Open Data Albania ka publikuar deklarimet e pasurive të ministrave të kabinetit Rama 2. Ajo që mund të vini re, nga deklarimet e tyre është fakti se shumica e tyre kanë të deklaruara kreditë. Kredi për të blerë shtëpi apo edhe makinat.

DEKLARATAT/ Pasuritë e ministrave teknikë të Partisë Demokratike, ja cili është më i “Kamuri”

Deklaratat e pasurisë së ministrave të kabinetit Rama janë bërë publike dje nga portali “Open Spending Albania”.

Pasuritë e ministrave të “Rama 2”. Ministri më i varfër Blendi Klosi

Ndërsa qeveria e re “Rama 2” ka marrë tashmë formë, në media flitet edhe për pasurinë e të zgjedhurve të rinj. Open Data Albania ka publikuar deklarimet e pasurive të ministrave të kabinetit Rama 2

Ministrat e ”varfër” të qeverisë Rama 2, zbulohet pasuria e secilit prej tyre

Qeveria e re e bërë publike një javë më parë nga kryeministri Rama nuk çuditi askënd. Emrat që ishin përzgjedhur nuk përbënin surpriza përveç emrit të zëvendëskryeministres që për disa ishte mjaft e panjohur.

Banka e Shqipërisë një oaz për familjarët e politikanëve: Aty e çoi vajzën dhe Lindita Nikolla

Një traditë e nisur nga Fullani dhe e vazhduar edhe nga Sejko është ajo e punësimit në Bankën e Shqipërisë të pothuajse të gjithë familjarëve të njerëzve me pushtet në këtë vend.