2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46
Pasuria e kryebashkiakëve, ja më i pasuri me 5.5 milionë euro

Pasuria e kryebashkiakëve, ja më i pasuri me 5.5 milionë euro

Kryebashkiaku i Durrësit nga më të pasurit, pallate e dhjetëra llogari

Kryebashkiaku i Durrësit nga më të pasurit, pallate e dhjetëra llogari

Sa pasuri kanë gratë deputete të parlamentit të Shqipërisë (Lista)

Open Data Albania publikon deklaratat e pasurive të ligjvënësve shqiptarë. Në lidhje me deklarimet që kanë bërë deputetet gra të parlamentit të Shqipërisë për ligjislaturën e viteve 2013 -2017, zbardhen të ardhurat që vijnë nga trashëgimitë apo edhe nga bizneset private.

10 gratë më të pasura në Shqipëri, Open Data Albania publikon raportin

Mesa duket jo vetëm deputetë por edhe gra të pasura në Shqipëri. Një raport për pasurinë e deputetëve dhe bashkëshorteve të tyre është publikuar nga Open Data Albania.

Zbardhen pasuritë e deputeteve, pronat dhe milionat që kanë deklaruar në 2016

Nga apartamentet tek llogaritë bankare, pagat mujore dhe të ardhurat e bashkëshortëve. Cilat janë gratë deputete në legjislaturën e sapopërfunduar, a renditen ato ndër deputetët më të pasur? Të ardhurave dhe burimi i pasurive; Sa prej tyre përfitojnë nga angazhimi ekonomik apo nga biznese familjare. Tek Rubrika Para dhe Pushtet portali Spending Data Albania, publikon deklarimin e vitit 2016 (vit i fundit në deklarime) për zonjat deputete.

LISTA/ Deputetet mes pasurive dhe pushtetit, gratë milionere të Kuvendit

Open Dara Albania publikon deklaratat e pasurive të ligjvënësve shqiptarë. Në lidhje me deklarimet që kanë bërë deputetet gra të parlamentit të Shqipërisë për ligjislaturën e viteve 2013 -2017, zbardhen të ardhurat që vijnë nga trashëgimitë apo edhe nga bizneset private. 

Ja pasuritë e grave deputete (Emrat)…

Open Data Albania publikon deklaratat e pasurive të ligjvënësve shqiptarë. Në lidhje me deklarimet që kanë bërë deputetet gra të parlamentit të Shqipërisë për ligjislaturën e viteve 2013 -2017, zbardhen të ardhurat që vijnë nga trashëgimitë apo edhe nga bizneset private.

Sa Pasuri Kanë Gratë Deputete Të Parlamentit Të Shqipërisë (Lista)

Open Data Albania publikon deklaratat e pasurive të ligjvënësve shqiptarë. Në lidhje me deklarimet që kanë bërë deputetet gra të parlamentit të Shqipërisë për ligjislaturën e viteve 2013 -2017, zbardhen të ardhurat që vijnë nga trashëgimitë apo edhe nga bizneset private.

LISTA/ Kjo është pasuria e grave deputete në Shqipëri

Open Data Albania publikon deklaratat e pasurive të ligjvënësve shqiptarë. Në lidhje me deklarimet që kanë bërë deputetet gra të parlamentit të Shqipërisë për ligjislaturën e viteve 2013 -2017, zbardhen të ardhurat që vijnë nga trashëgimitë apo edhe nga bizneset private.

Ja pasuritë e grave deputete

Open Data Albania publikon deklaratat e pasurive të ligjvënësve shqiptarë. Në lidhje me deklarimet që kanë bërë deputetet gra të parlamentit të Shqipërisë për ligjislaturën e viteve 2013 -2017, zbardhen të ardhurat që vijnë nga trashëgimitë apo edhe nga bizneset private.

Zbardhet pasuria e Edi Ramës, Linda Rama fiton më shumë se pjesa tjetër e familjes

Open Data Albania, ka publikuar deklaratat e pasurive të politikanëve shqiptarë për vitin 2016. Një nga deklaruesit është edhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Qeveria ‘Rama 2’, pasuritë që kanë deklaruar ministrat e rinj

Risillen në vëmendje pasuritë e ministrave të rinj, të emëruar nga kryeministri Rama.

Zbardhen pasuritë, këto janë ministrat e

Kryeministri Edi Rama ka bërë publike qeverinë e re e cila solli surpriza të mëdha për sa i përket emrave të rinj dhe largimeve të paparalajmëruara.