2020-10-19 09:40:46 Ndryshimi i fundit: 2020-10-19 09:40:46
Ja pasuritë e Avokates së Popullit, Ministres së Shtetit për Sipërmarrjen dhe Ministrja e Drejtësisë

Ja pasuritë e Avokates së Popullit, Ministres së Shtetit për Sipërmarrjen dhe Ministrja e Drejtësisë

Shkollat publike do t'i jepen me koncesion privatit

Shkollat publike do t'i jepen me koncesion privatit

“Magjia” e firmës së byzylykëve – Super të ardhura pa të punësuar

“Magjia” e firmës së byzylykëve – Super të ardhura pa të punësuar

ZBULIMI/Bashkia e Tiranës me një “bankë sekrete”

Bashkia e Tiranës është pjesëmarrëse në një kompani financiare në Tiranë në shumë 25% të kuotave duke shënuar kështu edhe një sektor tjetër vec atij të tregut, ndërtimit dhe përpunimit të plehrave ku Bashkia e Tiranës është përfshirë në biznese private.

Pasuria e kryebashkiakëve,nga Qazim Sejdini tek Xhelal Mziu

Pasuria e kryebashkiakëve,nga Qazim Sejdini tek Xhelal Mziu

Pushtetarët vendorë,kryebashkiakja  e Roskovecit 8 shtëpi brenda vitit

Pushtetarët vendorë,kryebashkiakja e Roskovecit 8 shtëpi brenda vitit

“Maja e ajsbergut”: Partitë politike fshehën shpenzimet e fushatës nga ekspertët e KQZ

Partitë politike refuzuan të zbatonin detyrimet ligjore për deklarimin në kohë reale të shpenzimeve të fushatës duke minuar transparencën dhe kontrollin e financave të tyre, ndërkohë që ekspertët propozojnë ngritjen e mekanizmave të kontrollit dhe penalitete detyruese.

Asfiksimi në Shupenzë/ Firma mori 720 milionë lekë për rikonstruksionin e kaldajës

Asfiksimi në Shupenzë/ Firma mori 720 milionë lekë për rikonstruksionin e kaldajës

Emrat/Lista e donatoreve te partive ja kush dhuroi mbi 100 milione leke ne fushaten elektorale te 25 qershorit

Donatorë të shumtë kanë dhuruar mbi 100 milionë lekë për partitë politike gjatë   fushatës elektorale të 25 qershorit, por në   të shumtën e rasteve janë fshehur identitetet e donatorëve. Open Data Albania, publikoi dje listën e donatorëve të partive politike, subjekte zgjedhore në fushatën për zgjedhjet e përgjithshme 2017.

Shqiptarët një popull i varfër, por udhëhiqen nga të pasurit

Shqiptarët një popull i varfër, por udhëhiqen nga të pasurit

Cila është e vërteta e pasurisë në rritje të Voltana Ademit?

Cila është e vërteta e pasurisë në rritje të Voltana Ademit?

EMRAT/ Publikohet lista e donatorëve të partive politike, ja kush dhuroi mbi 100 milionë lekë për fushatën elektorale të 25-qershorit

EMRAT/ Publikohet lista e donatorëve të partive politike, ja kush dhuroi mbi 100 milionë lekë për fushatën elektorale të 25-qershorit

Si e rriti pasurinë e saj Voltana Ademi, nga prefekte, deputete dhe kryetare bashkie

Si e rriti pasurinë e saj Voltana Ademi, nga prefekte, deputete dhe kryetare bashkie