2021-01-26 13:24:29 Ndryshimi i fundit: 2021-01-26 13:24:29
Sekretarët e qeverisë Rama zaptojnë bordet shtetërore, të ardhurat që fiton Bele, Ndreca dhe Agaçi

Sekretarët e Përgjithshëm të qeverisë duket se kanë zaptuar bordet shtetërore, duke patur kështu edhe role të tjera përveç rolit të tyre si sekretarë. Sipas të dhënave të fundit të bëra publike nga “Open Data Albania”, disa prej sekretarëve të Përgjithshëm, mes tyre përmendim Engjëll Agaçin, Koli Belen dhe Plarent Ndrecën, rezultojnë të jenë të punësuar edhe në borde të tjera shtetërore, duke marrë kështu të ardhura më shumë sesa nga një burim. Theksojmë se të deklarimet janë të vitit 2016-të, pasi të 2017-ës nuk janë publikuar akoma.

Sekretarët e qeverisë Rama zaptojnë bordet, paratë që fiton Bele, Ndreca dhe Agaçi

Sekretarët e Përgjithshëm të qeverisë duket se kanë zaptuar bordet shtetërore, duke patur kështu edhe role të tjera përveç rolit të tyre si sekretarë. Sipas të dhënave të fundit të bëra publike nga “Open Data Albania”, disa prej sekretarëve të Përgjithshëm, mes tyre përmendim Engjëll Agaçin, Koli Belen dhe Plarent Ndrecën, rezultojnë të jenë të punësuar edhe në borde të tjera shtetërore, duke marrë kështu të ardhura më shumë sesa nga një burim. Theksojmë se të deklarimet janë të vitit 2016-të, pasi të 2017-ës nuk janë publikuar akoma.

Zbulohet tenderi abuziv i Erjon Veliajt. Tani e kuptojme pse po merret kaq shum me pemet

Negocime te Drejtperdrejta. Kontrata pa Gare. Fondi i Bashkse : 278 milion leke per te mbjelle peme ne zonen industriale Kamez Kashar Open data albania zbulon se kontrata e Bashkise eshte abuzive, oasi ajo eshte bere me negocim te drejtperdrejte dhe pa gare, gje qe te ben te dyshosh se ka qene i paracaktuar fituesi.

Pasuria, kryebashkiakët më të pasur dhe ata më të varfrit

Open Data Albania publikon listën e kryebashkiakëve të vendit, nga më i pasuri deri te më i varfri. Në krye të listës me të ardhura më të larta është kreu i bashkisë së Vorës ndërsa në fund të listës është kreu i bashkisë së Fushë Arrëzit. Ndërsa dy bashkëshortet me të ardhurat më të larta janë bashkëshortja e kreut të bashkisë së Vorës dhe e kreut të bashkisë së Tiranës

LISTA/ Cilët janë kryebashkiakët më të pasur dhe më të “varfër” në Shqipëri

Open Data Albania publikon listën e kryebashkiakëve të vendit, nga më i pasuri deri te më i varfri. Në krye të listës me të ardhura më të larta është kreu i bashkisë së Vorës ndërsa në fund të listës është kreu i bashkisë së Fushë Arrëzit.

Sa të pasur janë Sekretarët e Përgjithshëm të Ministrive, deklaratat me 12 emrat

Sa te pasur jane sekretaret e pergjithshem te ministrave? AIS, organizatë jo qeveritare, në kuadër të Projektit Money, Government and Politics (Para, Qeverisje dhe Politikë) në Portalin Spending Data Albania (shpenzime transparente për Shqipërinë) ka shtuar një kategori të re informacioni. Kategoria përmban të dhëna për deklarime të pasurisë dhe interesave ekonomike, për Sekretar të Përgjithshëm të Ministrive.

ZBULOHEN PRONAT DHE LLOGARITË BANKARE TË ZYRTARËVE TË LARTË NËPËR MINISTRI

Zbardhen pasuritë e sekretarëve të përgji-thshëm të ministrive. Të gjithë kanë siguruar punë të dytë, të tretë e deri të nëntë. Anëtarë bordesh e këshillash, sekretarët e përgjithshëm të ministrive deklarojnë në Inspektoratin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave të ardhura vjetore të majme, shtëpi në Tiranë e rrethe, garazhe, dyqane e makina të shtrenjta. AIS, një organiza-të joqeveritare, në portalin “Spending Data Albania” ka publikuar të dhëna për dek-larime të pasurisë dhe inter-esave ekonomike për sekre-tarë të përgjithshëm të min-istrive, të cilët janë funk-sionarë të lartë publikë dhe kanë rol të rëndësishëm në integritetin dhe menax-himin e institucioneve ku punojnë.

FOTO GALERI/ Zyrtarët e lartë nëpër ministri, milionerë dhe deri në nëntëpunësime – Ja pronat dhe llogaritë bankare

Zbardhen pasuritë e sekretarëve të përgjithshëm të ministrive. Të gjithë kanë siguruar punë të dytë, të tretë e deri të nëntë. Anëtarë bordesh e këshillash, sekretarët e përgjithshëm të ministrive deklarojnë në Inspektoratin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave të ardhura vjetore të majme, shtëpi në Tiranë e rrethe, garazhe, dyqane e makina të shtrenjta. AIS, një organizatë joqeveritare, në portalin “Spending Data Albania” ka publikuar të dhëna për deklarime të pasurisë dhe interesave ekonomike për sekretarë të përgjithshëm të ministrive, të cilët janë funksionarë të lartë publikë dhe kanë rol të rëndësishëm në integritetin dhe menaxhimin e institucioneve ku punojnë.

Sa të pasur janë Sekretarët e Ministrive, deklaratat me 12 emrat

AIS, organizatë jo qeveritare, në kuadër të Projektit Money, Government and Politics (Para, Qeverisje dhe Politikë) në Portalin Spending Data Albania (shpenzime transparente për Shqipërinë) ka shtuar një kategori të re informacioni. Kategoria përmban të dhëna për deklarime të pasurisë dhe interesave ekonomike, për Sekretar të Përgjithshëm të Ministrive. Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme-nga-shqiperia/sa-te-pasur-jane-sekretaret-e-ministrive-deklaratat-me-12-emrat-486261/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Sa të pasur janë Sekretarët e Përgjithshëm të Ministrive, deklaratat me 12 emrat

Sa te pasur jane sekretaret e pergjithshem te ministrave? AIS, organizatë jo qeveritare, në kuadër të Projektit Money, Government and Politics (Para, Qeverisje dhe Politikë) në Portalin Spending Data Albania (shpenzime transparente për Shqipërinë) ka shtuar një kategori të re informacioni. Kategoria përmban të dhëna për deklarime të pasurisë dhe interesave ekonomike, për Sekretar të Përgjithshëm të Ministrive.

Sekretarët e qeverisë Rama zaptojnë bordet, paratë që fiton Bele, Ndreca dhe Agaçi

Sekretarët e Përgjithshëm të qeverisë duket se kanë zaptuar bordet shtetërore, duke patur kështu edhe role të tjera përveç rolit të tyre si sekretarë. Sipas të dhënave të fundit të bëra publike nga “Open Data Albania”, disa prej sekretarëve të Përgjithshëm, mes tyre përmendim Engjëll Agaçin, Koli Belen dhe Plarent Ndrecën, rezultojnë të jenë të punësuar edhe në borde të tjera shtetërore, duke marrë kështu të ardhura më shumë sesa nga një burim.

Zyrtarët e lartë nëpër ministri, të nëntëpunësuar e milionerë. Ja pronat dhe llogaritë bankare

Zbardhen pasuritë e sekretarëve të përgji-thshëm të ministrive. Të gjithë kanë siguruar punë të dytë, të tretë e deri të nëntë. Anëtarë bordesh e këshillash, sekretarët e përgjithshëm të ministrive deklarojnë në Inspektoratin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave të ardhura vjetore të majme, shtëpi në Tiranë e rrethe, garazhe, dyqane e makina të shtrenjta.

Transaksionet brenda familjes, zbardhen dyshimet për pasurinë e Kelmend Balilit

Transaksionet brenda familjes, zbardhen dyshimet për pasurinë e Kelmend Balilit