2018-05-22 11:52:07 Ndryshimi i fundit: 2018-05-22 11:52:07
Deputete rishtare por të pasura, Open Data Albania publikon të dhënat

Deputetet e reja shqiptare janë të pasura, këtë zbulon publikimi i të dhënave mbi pasurinë e tyre  nga Open Data Albania. Prona të patundshme, shtëpi, dyqane, makina e llogari bankare që variojnë nga modestet prej 1 mijë eurosh e deri të 50-60 mijë euro. Open Data Albania ka publikuar të dhëna për pasuri, të ardhura dhe shpenzime të deklaruara për 11 deputete që janë ulur për herë në parë në sallën e parlamentit këtë sesion parlamentar.

Open Data Albania: Zv/ Kryeministrja ndër parlamentaret më të pasura (DOKUMENTI)

Open Data Albania ka publikuar të dhëna për pasuri, të ardhura dhe shpenzime të deklaruara për 11 deputet që janë ulur për herë në parë në sallën e parlamentit këtë sesion parlamentar. Sipas të dhënave deputetet janë kryesisht të pasura, vijnë nga një e shkuar që, sipas të ardhurave që kanë krijuar rezulton e suksesshme.

Hulumtimi/17 shkolla në Tiranë jepen me koncesion, të gjitha kostot e projektit

“Open Data Albania” ka hulumtuar mbi ndërtimin me koncesion si Partneritet Publik Privat, të shtatëmbëdhjetë shkollave në bashkinë e Tiranës. Afati për realizimin e objektit koncesionar parashikon 18 muaj për ndërtimin dhe vënien në funksion të projektit dhe 7 vite për mirëmbajtje të objekteve infrastrukturë shkollore.  Në artikullin e hulumtuar nga ODA, po analizohen disa nga elementët që përkojnë me kosto të koncesionit Partneritetit Publik Privat, bazuar në përllogaritjet e Studimit të Fizibilitetit. Studimi mban datën Nëntor 2016 dhe çdo e dhënë i referohet vlerësimeve të këtij momenti kohor.

Bulqizë, 550 mijë euro dhe dy tendera fiktivë “asfiksuan” 60 nxënës

Para pak ditësh 60 nxënës të shkollës së mesme Rifat Manjani në Shupenzë të Bulqizës, rrezikuan jetën pasi sistemi jofuksional i kaldajës lëshoi të gjithë tymin nga lënda djegëse në klasat ku po zhvillohej mësim. 10 prej nxënësve ndodhen në gjendje më të rënduar shëndetësore, ndërsa një mësuese dhe një nxënës janë trasportuar për në Tiranë, për të marrë një shërbim më të ndërlikuar mjekësor.

17 shkolla në Tiranë jepen me koncesion, të gjitha kostot e projektit

“Open Data Albania” ka hulumtuar mbi ndërtimin me koncesion si Partneritet Publik Privat, të shtatëmbëdhjetë shkollave në bashkinë e Tiranës. Afati për realizimin e objektit koncesionar parashikon 18 muaj për ndërtimin dhe vënien në funksion të projektit dhe 7 vite për mirëmbajtje të objekteve infrastrukturë shkollore.

Zbardhet pasuria e deputetëve të rinj si Grida Duma, Salianji dhe Elisa Spiropali

Deputetët e rinj të Kuvendit të Shqipërisë rezultojnë pasanikë, biznesmenë të mëdhenj, pronarë asetesh, aksionesh, pasurish të patundshme dhe me koleksione arti. Open Data Albania ka publikuar deklarimet e deputetëve që kanë hyrë në Parlament për herë të parë. Deputetët e zgjedhur për herë të parë vijnë nga një e shkuar që rezulton shumë e suksesshme në biznese, profesione të lira dhe sipërmarrje.

Duma, Pampuri, Spiropali dhe Mesi… Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja

Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja të Kuvendit. Deputetet janë kryesisht të pasura, vijnë nga një e shkuar që, sipas të ardhurave që kanë krijuar rezulton e suksesshme. Gratë deputete para si t’i hynin jetës parlamentare kanë “trashëguar” nga puna në profesione të lira apo në biznes të ardhura të majme. Prona të patundshme, shtëpi, dyqane, makina e llogari bankare që variojnë nga modestet prej 1 mijë eurosh e deri të 50-60 mijë euro. Open Data Albania ka publikuar të dhëna për pasuri, të ardhura dhe shpenzime të deklaruara për 11 deputet që janë ulur për herë në parë në sallën e parlamentit këtë sesion parlamentar.

Duma, Pampuri, Spiropali dhe Mesi… ja pasuritë e 11 deputeteve të reja (dokumente)

Ornela Manjani  – Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja të Kuvendit. Deputetet janë kryesisht të pasura, vijnë nga një e shkuar që, sipas të ardhurave që kanë krijuar rezulton e suksesshme. Gratë deputete para si t’i hynin jetës parlamentare kanë “trashëguar” nga puna në profesione të lira apo në biznes të ardhura të majme. Prona të patundshme, shtëpi, dyqane, makina e llogari bankare që variojnë nga modestet prej 1 mijë eurosh e deri të 50-60 mijë euro. Open Data Albania ka publikuar të dhëna për pasuri, të ardhura dhe shpenzime të deklaruara për 11 deputet që janë ulur për herë në parë në sallën e parlamentit këtë sesion parlamentar.

Duma, Pampuri, Spiropali dhe Mesi… Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja

Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja të Kuvendit. Deputetet janë kryesisht të pasura, vijnë nga një e shkuar që, sipas të ardhurave që kanë krijuar rezulton e suksesshme. Gratë deputete para si t’i hynin jetës parlamentare kanë “trashëguar” nga puna në profesione të lira apo në biznes të ardhura të majme. Prona të patundshme, shtëpi, dyqane, makina e llogari bankare që variojnë nga modestet prej 1 mijë eurosh deri të 50-60 mijë euro.

Duma, Pampuri, Spiropali dhe Mesi… Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja

Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja të Kuvendit. Deputetet janë kryesisht të pasura, vijnë nga një e shkuar që, sipas të ardhurave që kanë krijuar rezulton e suksesshme. Gratë deputete para si t’i hynin jetës parlamentare kanë “trashëguar” nga puna në profesione të lira apo në biznes të ardhura të majme.

Duma, Pampuri, Spiropali dhe Mesi… Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja

Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja të Kuvendit. Deputetet janë kryesisht të pasura, vijnë nga një e shkuar që, sipas të ardhurave që kanë krijuar rezulton e suksesshme. Gratë deputete para si t’i hynin jetës parlamentare kanë “trashëguar” nga puna në profesione të lira apo në biznes të ardhura të majme. Prona të patundshme, shtëpi, dyqane, makina e llogari bankare që variojnë nga modestet prej 1 mijë eurosh e deri të 50-60 mijë euro.

 Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja Duma, Pampuri, Spiropali dhe Mesi

Zbardhen pasuritë e deputeteve të reja të Kuvendit. Deputetet janë kryesisht të pasura, vijnë nga një e shkuar që, sipas të ardhurave që kanë krijuar rezulton e suksesshme. Gratë deputete para si t’i hynin jetës parlamentare kanë “trashëguar” nga puna në profesione të lira apo në biznes të ardhura të majme. Prona të patundshme, shtëpi, dyqane, makina e llogari bankare që variojnë nga modestet prej 1 mijë eurosh e deri të 50-60 mijë euro.

Mziu jep me koncesion pastrimin e Kamzës për 1.3 miliardë lekë

Pas problemeve të verës së shkuar, ku menaxhimi i mbetjeve u kthye në një problem serioz në Bashkinë e Kamzës, ky institucion ka marrë masa për një zgjidhje afatgjatë. Bashkia e drejtuar nga Xhelal Mziu ka hapur një procedurë ndërkombëtare për dhënien e pastrimit të qytetit me koncesion për 12 vjet.