Ndryshimi i fundit: E Diel, 19 Janar 2020
B.O.T (Ndertim – Operim – Transferim) per Dhenie me koncesion, Ndertimin e "Kaskades se Hidrocentraleve mbi lumin Shushice", dhe lloji i kontrates eshte "Pune"
B.O.T (Ndertim – Operim – Transferim) per Dhenie me koncesion, Ndertimin e "Kaskades se Hidrocentraleve mbi lumin Shushice", dhe lloji i kontrates eshte "Pune"
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!