Ndryshimi i fundit: E Martė, 22 Maj 2018
NEW ALBANIA HOLDING
Numri unik i identifikimit (NIPT): L62414015M
Forma ligjore: Shoqeri me pergjegjesi te kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 01/12/2016
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2
Fusha e veprimtarisė: Nxitjen, krijimin dhe inkurajimin e iniciativave te turizmit; planifikimin, zbatimin dhe zhvillimin e sherbimeve per projektimin, drejtimin teknik dhe menaxhimin e projekteve per realizimin me ēelėsa ne dore te komplekseve te patundshme te te gjitha llojeve (ndertime banesash, tregtare, industriale, turistike — hoteleri, objekte sportive, etj .); blerjen, shitjen, shkembimin, ndertimin, menaxhimin dhe admimstrimin, si per vete dhe per llogari te paleve te treta, te ēdo lloj te pasurive te patundshme dhe te bashkepronesive te pasurive te paluajtshme; marrjen e mandateve te shitjes se sendeve te luajtshme dhe/ose te pronave te paluajtshme, qofte ne pronesi te plote, ne bashkepronesi te pandare, qofte me shume pronare; ofrimin e sherbimeve teknike, administrative dhe tregtare, dhenien me qira te pasurive te luajtshme dhe/ose te paluajtshme, edhe per llogari te paleve te treta, si dhe te shitjen e te drejtave te qendrimit dhe/ose te gezimit te periudhes se pushimeve. Kompania do te ndertoje dhe drejtoje objektet turistike te hotelerise, me pajisje sportive rekreative dhe shendesore te perfshira ne to, pa ndonje kufizim apo shtrengim, ne token e tyre ose te nje pale te trete, me menaxhimin e vet apo te te treteve. Shoqeria mund te kryeje te gjitha operacionet komerciale, industriale, financiare, pasuri te tundshme e te patundshme qe konsiderohen nga Organi Administrativ, te nevojshme ose te dobishme per arritjen e qellimit te objektit te shoqerise, ne mesin e tyre perdorimin e burimeve financiare qe lidhen me Komunitetin Evropian, ne favor te shtetit, per administraten lrajonale, administraten lokale apo entet qe ende qe i atribuohen administratave te tilla, per C.N.R, grupet financiare, publike ose private, duke perfshire ketu, per aq sa mund te jete e nevojshme, ofrimin e mbeshtetjes dhe dhenien e garancive, si dhe krijimin e garancive reale edhe ndaj detyrimeve te paleve te treta. Shoqeria mund te marre si drejtperdrejt, dhe ne menyre te terthorte, interesa dhe pjesemarrje, ne ēdo forme, ne kompani dhe ndermarrje te tjera, qe jane themeluar apo do te themelohen, me objekt te ngjashem te shoqerise, te pėrafėrt apo qe ploteson objektin e vet. Shoqeria mund te marre dhe leshoje, kontrata perfaqesimi, te marre e te jape kontrata te konsulences, te marre pjese ne sipermarrjet e perbashketa, ne konsorcium ose grupe kompanish kombetare dhe nderkombetare si G.E.I.E. (Grupet Evropiane me Interes Ekonomik). Veprimtarite e permendura mund te kryhen, pasi konsiderohen nga bordi i drejtoreve shume te dobishme per arritjen e qellimit te dispozitave dhe ne ēdo rast perjashtohet ēdo veprimtari e drejtuar publikun, duke iu referuar veprimtarise financiare dhe te aseteve dhe ne respekt te plote te ligjit nr. 33/2012 "Per regjistrimin e pasurive te paluajtshme", i ndryshuar. Shoqeria nuk mund te kryeje veprimtari bankare dhe/ose ne lidhje me sigurimet, si dhe financiare.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
HOLDING QUEEN 50
HOLDING PRINCE 50
Sektori ekonomik:
Administratorė:
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
NEW ALBANIA HOLDING
NEW ALBANIA HOLDING
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!