Ndryshimi i fundit: E Martė, 22 Maj 2018
FINMAN
Numri unik i identifikimit (NIPT): L62405030K
Forma ligjore: Shoqeri me pergjegjesi te kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 01/12/2016
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 90,000,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2
Fusha e veprimtarisė: Shoqeria e cila ka organizimin si nje shoqeri holding, do te jete zoteruese e kuotave ne disa shoqeri te tjera dhe do te ofroje asistence per shoqerite e zoteruara ne menyre te drejtperdrejte ose te terthorte nga vete Shoqeria apo ortaket e saj (ne vijim shoqerite e grupit), ka per objekt dhe qellim te saj ushtrimin e aktiviteteve, qe do te perfshijne por nuk do te kufizohen ne sa me poshte: Zoterimi dhe administrimi i kuotave te shoqerive te kontrolluara ne perputhje me legjislacionin ne fuqi. Koordinimi teknik, administrativ, financiar dhe organizativ te shoqerive te grupit. Dhenie e garancive te te gjitha llojeve ne favor te shoqerive te grupit dhe dhenia sherbimeve te analizes, koordinimit, studimeve te tregut, marketingut, etj. Orientim ne vendosjen e objektivave dhe strategjive, koordinimin e aktiviteteve te shoqerive te grupit, te vendose objektivat financiare, te kontrolloje sjelljen dhe efektivitetin financiar, dhe ne pergjithesi, menaxhimin dhe kontrollin financiar si dhe mbeshtetjen ne kete drejtim te shoqerive te grupit. Keshillim i vazhdueshem per aktivitetet tregtare te shoqerive te grupit, qe do te perfshije por nuk do te kufizohet ne studime dhe asistence per themelimin dhe ushtrimin e aktiviteteve tregtare ne Shqiperi dhe jashte saj, ne perputhje me legjislacionin mbi shoqerite tregtare ne Republiken e Shqiperise, asistence ne hartimin e statuteve, mbajtjen e librave te shoqerive tregtare dhe permbushjen e detyrimeve prane organeve perkatese, asistence ne pergatitjen e planeve te biznesit, asistence ne pergatitjen dhe zbatimin e programeve te ristrukturimit dhe uljes se kostove, asistence ne planifikimin dhe zbatimin e operacioneve ekonomike te jashtezakonshme te shoqerive (ristrukturime, bashkime, ndarje, zmadhime kapitali, blerje sipermarrjesh ose degesh te tyre; transformime, mbyllje dhe likuidim te shoqerive). Keshillim financiar duke perfshire por pa u kufizuar ne analizen financiare per strategjite e zhvillimit, pergatitjen e planeve te financimit, keshillim dhe asistence ne operacionet e kredise, studim dhe kerkim burimesh financiare me kushte lehtesuese, asistence ne operacionet e investimeve te paluajtshme, dhe fusha te tjera qe lidhen me aktivitetin e shoqerive te grupit. Asistence ne kerkimin, punesimin e personelit, dhe vendosja ne dispozicion te shoqerive te grupit te personelit te kualifikuar sipas nevojave. Studime dhe keshillim ne fushen e inxhinierise, se projektimeve civile e industriale dhe analizave te tregu si dhe keshillim ne cdo sektor dhe fushe qe lidhet dhe mbeshtet ne menyre te drejtperdrejte ose te terthorte ose indirekte veprimtarine ekonomike te shoqerive te grupit. Me qellim realizimin e objektit te aktivitetit te saj, Shoqeria mund te kryeje cdo veprimtari te nevojshme e te dobishme, te lejuar nga ligji per realizimin e objektit te aktivitetit te saj.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Sadik Ismailaj 50
Idajet Ismailaj 50
Sektori ekonomik:
Administratorė:
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
FINMAN
FINMAN
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!