Ndryshimi i fundit: E Premte, 22 Qershor 2018
TR 3
Numri unik i identifikimit (NIPT): L62317024A
Forma ligjore: Shoqeri me pergjegjesi te kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 16/11/2016
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 1,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 3
Fusha e veprimtarisė: Shoqeria ka per objekt te saj kryerjen e te gjitha aktiviteteve qe nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar mund te ushtroje ne baze te legjislacionit shqiptar, brenda ose jashte territorit te Republikes se Shqiperise, duke perfshire por pa u kufizuar ne: Te ndermarre veprimtari biznesi si nje shoqeri e pergjithshme sherbimesh marketingu, duke perfshire trajnime dhe seminare, por jo duke u limituar vetem ne sherbime web ne bashkelidhje me njera - tjetren ose si sipermarrje te ndara dhe te dalluara te te gjithave ose vetem te ndonjeres nga si me poshte vijon: komisionere, financiere, agjente financiare, kandidat, administrues i besuar, agjent, permbarues, administrator, marres per llogari, ose ne te kundert, ne emer te korporatave private ose publike, shoqerive ose personave. Te siguroje sherbime ne nderlidhje ketu, qofte si nje biznes i vetem, qofte si biznese te dallueshme dhe te ndara, ne cdo ane te globit. Projektimi dhe realizimi i fushatave publicitare dhe promovuese nepermje shfrytezimit te te gjitha instrumentave, dhe instrumenta te tjera te marketingut te drejtperdrejte; Projektimi, administrimi dhe shit-blerja e produkteve dhe sherbimeve telematike, informatike dhe te marketingut, ne fushen telefonike, informatike dhe tregtare; Administrimi dhe tregtimi i bankave te te dhenave te finalizuara per marketing; Perfaqesimin dhe sherbime ne fushen e telekomunikacioneve dhe te prodhimeve e sherbimeve telematike. Per te realizuar objektin e aktivitetit te saj, Shoqeria mund te veproje ne Shqiperi dhe jashte, dhe te kryeje cdo aktivitet tjeter te nevojshem, te lidhur, instrumental, te perafert, elementar, ose sidoqofte te dobishem, per shembull: ashtu edhe per te tretet. Te marre persiper, te lejoje dhe/ose te heqe dore nga pjesemarrje direkte ose indirekte ne shoqeri te tjera dhe ndermarrje, si Shqiptare ashtu edhe te huaja, qe kryejne veprimtarine e tyre nga ana tyre, me qellim qe te lehtesojne realizimin e objektit social; Veprimtari tregtare dhe industriale, import dhe eksport te mirash, sherbimesh dhe produktesh. Me zgjerimin e aktivitetit, shoqeria mund te beje shtesa te ndryshme ose ndryshime te objektit te veprimtarise se saj, duke bere ndryshimet perkatese ne statut.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Ridvana Qose 33.33
Vasileios Andritsos 33.33
Efstratios Tsachpinis 33.34
Sektori ekonomik:
Administratorė:
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
TR 3
TR 3
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!