Ndryshimi i fundit: E Premte, 22 Qershor 2018
BPP Group
Numri unik i identifikimit (NIPT): L62317023P
Forma ligjore: Shoqeri me pergjegjesi te kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 16/11/2016
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 135,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 3
Fusha e veprimtarisė: Veprimtari te menaxhimit te turizmit dhe te mikpritjes ne pergjithesi, ndermjetesimi ne sherbimet e siperpermendur apo te dyja veprimtarive sebashku, duke perfshire detyrat e ndihmes dhe mikpritjes per vizitoret. E shprehur me thjeshte, veprimtari te menaxhimit te strukturave te akomodimit turistik dhe sherbimeve te lidhura turistike (hotele, motele, vendpushime-hotele, vende kampimi, fshatra turistike, etj). Sherbime te lidhura si psh te aktivitetit te sherbimit te klientit, mikpritjes, transferimin, shoqerimin per ne dhe nga portet, aeroportet dhe stacionet; veprimtari te sherbimeve te pritjes me prenotim, hotelieri dhe turizem ne pergjithesi; dergimi, terheqja dhe depozitimi i bagazheve per llogari dhe ne interes te klienteve te tyre; prenotim makinash me qira dhe dhe te mjeteve te tjera individuale apo kolektive te transportit, konsultime mbi turizmin dhe marredheniet me publikun; organizimi i konferencave, kongrese dhe seminareve; - veprimtari te shperndarjes ne publik te ushqimeve dhe pijeve; shitje me pakice te mallrave dhe produkteve - pa perjashtim; - Aktivitetet te kembimit valutor; -Aktivitetet te transportit te zakonishem te njerezve dhe gjera me cdo mjet, si dhe veprimtari te sherbimeve publike te dhena me koncesion administrate, per transportin e personave ose gjerave, ne varesi te kushteve te percaktuara ose te autorizuar ne aktin e koncesionit; - aktivitete te marredhenieve me publikun dhe organizimi i konferencave, si dhe ngjarjeve kulturore dhe rekreative, - aktivitetet te konsulences, projektimit, zbatimit, monitorimit dhe raportimin e trajnimit dhe ri-trajnimit dhe sherbime te lidhura me publike, private dhe te perziera te financuara dhe te pafinancuara, -veprimtari monitorimi, informacioni, ndihme dhe keshilla ne lidhje me veprimtarine dhe programet e financimit te komunitetit, dhe te organizmave kombetare, rajonale, dhe nderkombetare; - bashkepunim dhe partneritet me organizata dhe institucione publike dhe private. Per arritjen e qellimi social mund te kryeje - por jo si objekt kryesor dhe jo ne kundrejt publikut - operacionet me pasuri te tundeshme, pasuri te patundshme dhe financiare te gdo lloji, duke perfshire edhe dhenien e garancive reale dhe personale ne lidhje me palet e treta, nese ne interes te shoqerise, si dhe te marre pjese ne shoqeri te tjera dhe ne ente te tjera qe kane qellime te ngjashme, ose te lidhura me te vete shoqerise. Te gjitha aktivitetet e sa me siper, do te konsiderohen te parashikuara brenda parashikimeve ligjore, me perjashtim te veprimtarive te rezervuara dhe ato qe kerkojne ekskluzivitetin objektit te shoqerise. Shoqeria do te kete qasje ne te gjitha format e financimit, kontributet apo subvencioneve te BE-se, ne nivel kombetar dhe rajonal per menaxhimin dhe funksionimin e biznesit te tyre.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Luigi Provenzano 33.33
Giovanni Paris 33.34
Giulio Bruno 33.33
Sektori ekonomik:
Administratorė:
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
BPP Group
BPP Group
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!