Ndryshimi i fundit: E Martė, 17 Korrik 2018
ALBDESIGN PSP
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51819005Q
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: a)Shtypshkrime te ndryshme, Shtypshkrime me elemente sekret dhe karakter sigurie, prodhim kutish te te gjitha llojeve, printimet ne formate te medha, perpunimi grafik dhe designi, stampime te ndryshme, reklamimi si dhe menaxhimi e fushatave publicitare ne Media dhe te tjera, duke perfshire por duke mos u kufizuar ne forma te tjera; si Outdoor advertising, billbording etj, pergatitjen dhe promovimin e materialeve promocionale; prodhimin c reklamave ndricuese, tabelave reklamuese te llojeve te ndryshme, etj. b) akrivitetet tregetare, duke perfshire, por eiuke mos u kufizuar tek shitja si dhe shitja me shumice e materialeve grafike dhe publicitare, shtypshkrimeve te te gjitha llojeve, botimeve te ndryshme si libra, revista, gazeta,etj , reklamave ndricuese, tabelave, importi dhe eksporti i tyre; e)dhenien apo marrjen me qera te produkteve dhe materialeve grafike dhe promocionale, pajisjeve te shtypshkrimeve, makinerive, etj; f)pjesemarrjen dhe orgariizrmin e ekspozitave, panaireve dhe/apo akti\'iteteve te tjera te ngjashme; g)akrivitetet dhe vepnmtante e komisionit dhe agjensise si dhe konsulence ne fushen e shtypshkrimeve te te gjitha llojeve, grafikave, dizajnit dhe fushatave promocionale, perfaqesime dhe transaksione; l) cdo aktivitet tjetcr, l kdhur ne menyre te drejteperdrejte apo qe ka lidhje me akrivitetet e siperpermendura, i cili konsiderohet firimprures nga organet administruese te shoqerise; ) akrivitetet ne fushen e reklames dhe turizmit. k) Shtepi botuese, aktivitet ne fushen e Botimeve duke perfshire por duke mos u kufizuar ne botimet e librave, botimeve periodike (gazeta, revista, etj). Ne vijim, bazuar ne legjislacionin shqiptar, me qellim arritjen e objektivave te mesiperme, shoqena mund: a) te kryeje cdo aktivitet ne lidhje me pasunte e luajtshme apo ato te paluajtshme, si dhe cdo aktivitet tregetar dhe financial, te vendose barra hipotekore dhe pengje; aktivitete keto te konsideruara si te dobishme apo te nevojshme per te arritur qellimet e shoqerise dhe qe nuk tejkalojne ne mase aktivitetet kryesore, te cituara me siper.b) te kryeje aktivitete publikimi dhe reklamimi. Shoqeria kryen cdo lloj aktivitcti ne raport me objektin apo per te favorizuar are. Objekti i shoqerise mund te ndryshoje , zgjerohet osc ngushtohet vetem me vendim te Asamblese. Shoqeria kiyen cdo lloj aktiviteti ne raport me objektin apo te atte per ta favorizuar ate. Shoqeria zbaton te gjitha ligjet dhe aktet nenligjore te duhura. Ajo zbaton standartet me te larta te edkes profesionale. Shoqeria duhet te kryeje cdo aktivitet qe perfshihet ne objektin e saj, ne lidhje dhe qe e favorizon ate. Shoqeria duhet te respektoje te gjitha ligjet dhe rregulloret perkatese. Ajo perfshin standartet me te mira etike.Prodhimin e kartave te te gjitha llojeve dhe formulare aplikimi te te gjitha llojeve per karta.Prodhim dhe tregtim i zgarave te shiut dhe pusetave te ndryshme, me material kompozit gize si dhe me materiale te tjera. Tregtim i maesve te ndryshem per uje, energji elektrike, etj. Tregtim i materialeve te ndertimit si hekur, beton, beton
Adresa: Kashar KASHAR Lagjja Mezeze, Rruga "Ēerēiz Topulli", Nr.17, Ndertese Private, Zone Kadastrale Nr.2679, Numer Pasurie 17/36
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Elvis Sula 100
Sektori ekonomik: prodhim-perpunim
Administratorė: Erion Tafaj
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 7,947,691.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
ALBDESIGN PSP