Ndryshimi i fundit: E Martė, 22 Maj 2018
INNOVAWAY ALBANIA
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51714024R
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 10,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Projektim dhe ofrim sherbimesh telefonike dhe telematike inbound dhe outbound nepermjet qendrave te kontaktit, te tilla si per shembull, menaxhim i numrave jeshil-falas, informacion tregtar, ndihma ndaj kiientit, help desk, trajtim i ankesave, telemarketing, teleshitje, anketime te tregut, menaxhim i axhendes se takimeve, sherbime faks, sms, e-mail, etj.; menaxhim i centraleve dhe sekretarive telefonike dhe i sherbimeve perkatese te outsourcing; menaxhim total i sekretarive organizative te konferencave, seminareve dhe ekspozttave; menaxhim i sherbimeve te trajtimit te te dhenave te ndryshme dhe te postes per llogari te te treteve; menaxhim i sherbimeve backoffice per trajtimin e te dhenave kontraktore, administrative dhe menaxheriale te te treteve; ofrim sherbimesh konsulence organizative dhe menaxheriale; projektim, realizim dhe ofrim sherbimesh telefonike; projektim, realizim, shitje dhe mirembajtje i kurseve te formimit tradicionale dhe nepermjet mjeteve si e-learning, on-line dhe off-line; ofrimin e sherbimeve hosting dhe facility management nepermjet perdorimit te pajisjeve informatike ne dispozicion ose nepermjet ofruesve partnere te sherbimit te internetit; projektim, realizim, shitje dhe mirembajtje e adresave te internetit, per menaxhimin e sherbimeve informative dhe te tregtimit elektronik; ofrim sherbimesh organizative, logjistjke dhe administrative per menaxhimin e shitjeve me korrespondence dhe online; projektim, realizim, shitje dhe mirembajtje e infrastrukturave teknologjike te kompletuara te projektim, realizim, shitje dhe mirembajtje e infrastrukturave teknologjike te rrjetit dhe te telekomunikacionit, perfshire sherbimin (VOIP); projektim, realizim, shitje dhe mirembajtje e pajisjeve elektronike informatike; furnizim i pajisjeve informatike hardware dhe software, nepermjet formuies se "qirase operative"; menaxhim i sherbimeve te perpunimit te te dhenave, nepermjet perdorimit te pajisjeve informatike hardware dhe software te veta dhe te te treteve; furnizim i sherbimeve te telekomunikacionit fonik dhe i te dhenave; zhvillim i paketave software te aplikuara; furnizim i sherbimeve te mirembajtjes te paketave software te veta dhe te te treteve; furnizim i sherbimeve help desk mbi paketat e veta dhe te te treteve software; furnizim asistence sistematike, hardware dhe software mbi paketat e veta dhe te atyre ne pronesi te klienteve; furnizim me pajisje hardware, software dhe sherbimi arkivimi optike dhe dokumentale; realizim dhe menaxhim i marketplaces dhe aplikime nepermjet internetit per prokurime per favorizimin e nderlidhjes se ofertave dhe kerkesave nepermjet procedurave telematike, transaksioneve dhe/ose ankandeve online, kerkesave te veprimtarive dhe te dokumentacionit kontraktual ne support; aktivitete te shitjeve online ne nivel kombetar dhe nderkombetar sendesh dhe sherbimesh te veta apo te te treteve nepermjet adresave te internetit te e-commerce; projektim, realizim, shitje dhe mirembajtje impiantesh te mbikqyrjes video, sigurise, alarmit, kontrollit te aksesit, perfshire impiantet e njohjes automatike te targave te mjeteve motorike, dhe sallave operative te kontrollit perkatese; projektim, realizim, shitje, mirembajtje te software dhe sherbimeve perkatese ne sektorin publik dhe privat Shoqeria, brenda kufijve ligjore, mund te kryeje cdo operacion qe lidhet me pasurite e luajtshme dhe te paluajtshme, mund te kryeje operacione industriale dhe tregtare te nevojshme apo te dobishme per realizimin e qellimeve te saj, mund te marre drejtperdrejt ose indirekt pjese ne pjesemarrje ne shoqeri, konsorciume dhe/ose subjekte te tjera ne Shqlperi ose jashte saj, te cilat kane objekt te njejte ose te ngjashem ose te lidhur me te vetin, pa e ushtruar kete aktivitet ndaj publikut.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
INNOVAWAY 100
Sektori ekonomik: IT-programim-internet-sherbime kabllore-sherbime telefonike+celulare
Administratorė: Emiliano Abbatangelo
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
INNOVAWAY ALBANIA
INNOVAWAY ALBANIA
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!