Ndryshimi i fundit: E Mėrkurė, 09 Maj 2018
Daisy
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51623017H
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Promovimin, mbeshtetjen..dhe zflvillimin e shoqerive, vecanerisht te atyre qe veprojne ne fushen e sektorit te shkencave^mpjuterike; Furnizimin me sherbime; inovative, kerkime dhe zhvillime dhe nderkombetarizim, menaxhimin e marreveshjeve tregtare, zhvillimin e nismave promovuese te dedikuara, ne vecanti drejtuar vete subjekteve te lartepermendura por edhe subjekteve te tjera qofshin shoqata, shoqeri tregtare apo indivite qe mund t'i kerkojne' ato, te kryera ose vete ose me ndihmen e paleve te treta, si p.sh.: organizim te takimeve, manifestimeve, panaireve, kongreseve dhe eventeve te cdo lloji, si ne Itali ashtu edhejashte saj, edhe per te lehtesuar shkembimin e mallrave dhe sherbimeve dhe nderkombetarizimin e bizneseve, duke perfshire' edhe organizimin indirekt te tyre; organizim, ne bashkepunim me ente private dhe publike, universitete, shkolla dhe institute profesionale, te kuvendeve, kongreseve, seminareve, te masterave, kurseve, edhe per formim profesional; planifikim, organizim dhe mesimdhenie te kurseve per fillim dhe trajnim, per edukim, specializim dhe master, me hartimin dhe realizimin e njesive didaktike te siguruara edhe nepermjet sistemeve kompjuterike, madje edhe ne formatin e- leaming dhe te edukimit ne distance; certifikim te ambjenteve te pershtatshme per te mbajtur keto kurse, deri ne pajisjen e kursanteve me certifikate; kerkim te mundesive per biznes; asistence komerciale dhe menaxhuese; furnizimin me sherbime ne fushen e menaxhimit administrativ, komercial dhe te mbeshtetjes organizative; promovimin e punes; realizimin, eksperimentimin dhe shitjen e produkteve dhe sherbimeve informatike si dhe te produkteve dhe sherbimeve qe mundesojne qasjen ne "Internet", si dhe te cdo aktiviteti qe lidhet me prodhimin e software-\e per tregun, duke perfshire trajnimin e personelit per aktivitetet ne fjale; te ndermarrit dhe kryerjen e cdo nisme tjeter ne fushen e shkencave kompjuterike dhe te aktiviteteve qe lidhen me te; ofrimin e sherbimeve te konsulences sherbimeve te ngjashme te perdorura per hartimin, zhvillimin dhe zbatimin e projekteve ne fushen e teknologjive te reja dhe ate te tregtise elektronike (e-commerce); perpunimin mekanografik dhe informatik te te dhenave kontabel, statistikave, atyre teknike, tregtare, administrative, fiskale, te kontributeve te sigurimeve shoqerore dhe te gdo te dhene apo informacioni tjeter nepennjet perdorimit te aparaturave dhe sistemeve me te avancuara te ofruara nga shkenca dhe teknika kopmjuterike; hartimi, prodhimi, instalimi dhe realizimi, fillimi, zgjerimi, transformimi, blerja dhe mirembajtja e sistemeve kompjuterike qofshin ato baze apo te aplikueshme, te infrastrukturave hardware dhe software, te qendrave per perpunimin e te dhenave, duke perfshire edhe sistemet e lidhura me to, si dhe cdo veprimtari me natyre funksionale, organizative dhe procesuese qe do te mund te nevojitej per nje perdorim me te mire dhe efektiv te infrastrukturave te lartepermendura, si dhe cdo veprimtari tjeter, duke perfshire edhe ato teknike, pergatitore per te; konsulence strategjike dhe menaxhimi, analize dhe modernizim te proceseve te biznesit, skicim te strukturave te reja organizative; konsulence dhe asistence teknike per pregatitjen dhe vleresimin e projekteve te financuara ose per tu fmancuar edhe nepermjet burimeve te strukturuara kombetare dhe komunitare, si dhe konsulence ne lidhje me zbatimin e programeve operative te financuara nga fondevt te lartepermendura; konsulence, mbeshtetje, percaktim, - grogramim, realizim, zhvillim dhe menaxhim te projekteve ne fushen e teknologji&e; se informacionit dhe te komunikimit dixhital dhe telematik; konsulence, hartim, realizim dhe dhenie ne perdorim te faqeve, portaleve dhe sherbimeve te Internetit, Intranetit dhe EkstfaTtetffff te tregtise elektronike (e-commerce) dhe monedhes virtuale, te aplikacioneve interaktive, atyre te multimedias dhe masmedias, nepermjet cdo lloj lidhjeje telematike, madje edhe satelitore; ofrim te sherbimeve te sekretarise dhe recepsionit; investim dhe interes ne kompani dhe shoqeri tregtare, nje aktivitet ky i cili nuk do te mund te zhvillohet kundrejt publikut; aktivitet te pergjithshem editorial, vecanerisht publikim te librave dhe botime periodike, posterave, fletushkave, broshurave, apo sinjalistikes, edhe nepennjet perdorimit te mjeteve audiovizive dhe multimediakike, per llogari te vet apo pet te trete; konsulence dhe menaxhim editoriale dhe publicitar, duke perfshire honorare te lidhura me te drejtat e autorit, per revista, buletine, flete informative (newsletter), gazeta per sektore apo grupime te caktuara (house-organ), kataloge, botime periodike me natyre teknike, per llogari te vet apo pet te trete; e tera, ne perputhje me metodat e perpunimit kompjuterik dhe multimediatik, si dhe me mbeshtetjen e elementeve tradicionale si librat dhe gazeta te shtypura; shitblerje te mallrave dhe sherbimeve ne interes te perbashket te individeve te cilet jane subjekt i kerkesave te njejta; marrje mandati per te kryer rolin e perfaqesuesit ne fushat e renditura me siper; blerje te drejtperdrejte apo nepermjet marrevedhjeve per perdorim te markave dhe shfrytezimin e tyre te drejteperdrejte apo indirekt, nepermjet te treteve
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Daisy 100
Sektori ekonomik: IT-programim-internet-sherbime kabllore-sherbime telefonike+celulare
Administratorė: Carlo Cozza
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Daisy
Daisy
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!