Ndryshimi i fundit: E Mėrkurė, 09 Maj 2018
SELMANAJ STONE
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51602006C
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Punime guri, mermeri, pllaka, e punime te ngjashme. Punime rikonstruksioni e dekorative ne fasada e ndertime. Kerkim dhe zbulim tregjesh. Ndermjetesim mes Kompanish te ndryshme dhe ne fusha te ndryshme bashkepunimi. Tregetimi me shumice dhe me pakice i mallrave ushqimore, industriale, elektrike, elektroshtepiake, konfeksione, paisje elektroshtepiake, pjese kembimi etj. Importimi dhe eksportimi i produkteve me shumice i mallrave ushqimore te te gjitha llojeve, atyre industriale etj. Importimi, eksportimi i produkteve te gatshme dhe gjysem te gatshme si dhe i lendeve te para per to si dhe kontraktimi me persona te ndryshme fizike apo juridike, vendas apo te huaj per kete qellim. Tregetimi me shumice e pakice i konfeksioneve burra dhe gra te te gjitha llojeve te veshjeve si dhe aksesoret qe lidhen me keto konfeksione. Tregtimi me shumice e pakice i artikujve kozmezike, parfumeri si dhe cdo artikull tjeter qe perfshihet ne kete fushe. Tregtimi me shumice e pakice i pijeve alkoolike, artikuj prej druri, makineri dhe pajisje si dhe pjese kembimi te tyre. Blerje,shitje, dhenie me qira te pasurive te luajteshme dhe te paluajteshme. Eksport dhe/ose import i te gjitha prodhimeve te mesiperme. Hapjp e pikave te shitjes me shumice dhe pakice per kete qellim ne territorin e Republikes se Shqiperise dhe jashte tij. Prodhimi dhe tregetimi me shumice dhe pakice i materialeve te ndertimit, import, eksport i tyre, brenda dhe jashte vendit per llogari te vete shoqerise si dhe te te treteve, ku perfshihen interte, rere, granile te fraksioneve te ndryshme si dhe cdo material tjeter qe nuk eshte permendur ketu por perdoret per ndertim. Gjithashtu per te realizuar objektin dhe qellimet e saj, Shoqeria mund te ndermarre dhe te zhvilloje cdo lloj aktiviteti lidhur me shitblerjen e pasurive te luajtshme dhe te paluajtshme, si edhe cdo lloj aktiviteti tregtar, financiar, qiradhenes apo dorezanes, qe i vlereson te dobishme apo te nevojshme per arritjen e qellimeve te saj. Veprimtari nefushen e ndertimit te objekteve civile-industriale-turistike-bujqesore mbi 5 kate. Rikonstruksione e Ndertim banesa me skelet mbi 8 kate. Sipermarrje per shembjen, prishjen, c'montimin dhe trajtimin e te gjithe elementeve metalike te nje konstruksioni ne beton arme, te cdo lloj ndertese si dhe te cdo lloj materiali te cdo ndertimi detar apo tokesor te cdo lloji qofshin ato. Cdo lloj sherbimi ne pastrim, mbushje me dhe e pergatitje terrenesh, hapje tokash te reja, sherbime pyjore, sherbime ne gurore, sondime, shpime, sherbime hidraulike, etj. Pastrim trualli nga mbeturinat publike, industriale dhe kimike, pastrim dhe perpunim te ujrave te zeza, pastrim dhe perpunim te ujrave industriale, pastrim dhe mirembajtje te ujrave te pijshem. Pastrim objektesh, institucionesh privat apo shteteror drejtperdrejt ose me nen kontraktim. Veprime blerjeje dhe rishitjeje mallra ne tregun nderkombetar(import-eksport). Per te realizuar aktivitetin dhe arritjen e qellimit te saj, shoqeria mund te kryeje aktivitete te tjera: Cdo lloj veprimi tregetar, industrial e financiar, mobiliar e jo mobiliar, duke perfshire ndertimin, litjen dhe menaxhimin e ndertesave,qe kane te bejne me qellimin e shoqerise. Import – Eksport, dhe Tregetim i Materialeve te ndryshme, speciale ndertimi, Bujqesore, Ushqimore, Industriale, dhe Ndertim i veprave Civile, Industriale, duke perfshire veprimtari Turistike. Ky aktivitet do te zhvillohet ne fushen internacionale dhe ne ate nacionale.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Andi Selmanaj 100
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Andi Selmanaj
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
SELMANAJ STONE
SELMANAJ STONE
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!