Ndryshimi i fundit: E Diel, 22 Mars 2020
Biosud Albania
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51513019Q
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 1,000,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 3
Fusha e veprimtarisė: Grumbullimi, transporti, magazinimin, trajtimi dhe ndermjetesimi i mbetjeve urbane, te vecanta, te rrezikshme dhe jo te rrezikshme qofte per llogari te vet ashtu dhe te paleve te treta dhe ne pergjithesi menaxhimin e ēdo faze te ciklit te jetes se mbeturinave. 2) Veprimtarite e menaxhimit dhe te venies ne pune se impianteve me teknologji komplekse dhe mallrave me qellim tregtimi dhe sherbimeve te lidhura, qe synon rikuperimin, trajtimin dhe asgjesimin ne ēdo menyre te lejuar nga ligji, duke perfshire edhe asgjesimin termik te ēdo lloj mbeturine urbane, speciale, te rrezikshme dhe jo te rrezikshme, duke sjelle si shembull por pa u kufizuar ne to, mbetjet spitalore, mbetje nga veprimtarite tregtare dhe industriale, mbeturina te paketimit nga impiantet e prodhimit, industriale dhe tregtare, si dhe nga institutet publike apo private per rikuperimin dhe asistencen mjekesore dhe te kirurgjise ne perputhje me autorizimet e marra nga vete shoqeria.3) Veprimtarite e menaxhimit dhe te depozitimit te mbeturinave te rrezikshme dhe jo te rrezikshme, qe kane per qellim per ruajtjen, asgjesimin e trajtimit e tyre, duke perfshire veprimtarite e grumbullimit dhe rimekembjes se biogazit dhe restaurimin e mjedisit.4) Veprimtarite per realizimin e projekteve dhe punimet per rimekembjen e tokes dhe / ose riparimin e vendeve te ndotura;5) Veprimtarite e projektimit dhe ndertimit te teknologjise komplekse dhe 9do strukture apo e mire tjeter e lidhur me aktivitetet e lartpermendura.6) Veprimtarite e rikuperimit te energjise, duke rezultuar ne prodhimin, perdorimin dhe / ose shitjen e ngrohjes dhe energjise elektrike, ne masen dhe ne menyren e percaktuar me ligj.7) Prodhimin dhe tregtimin e mbeturinave qe rrjedhin nga produktet, prodhimi i plehrave organike dhe kimikate permiresues te terrenit, te ngurta dhe te lengshme, kompostim; 8) Ēdo aktivitet kerkimor dhe studime eksperimentale dhe konsulence qe lidhet drejtperdrejt ose terthorazi me objektin e shoqerise.9) Veprimtarite e menaxhimit tekniko-mirembajtese te impianteve te lidhura me objektin e shoqerise.10) Marrjen si ne emer te shtetit ashtu dhe ne emer te subjekteve publike, subjekteve private dhe individeve ne pergjithesi, te kontratave ne lidhje me objektin e shoqerise.11) Marrjen persiper dhe pranimin e agjencive, komisioneve, perfaqesime dhe mandate, si dhe kryerjen e te gjitha veprimtarive tregtare (duke perfshire import - eksportin), financiare, me pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme, te nevojshme apo te dobishme per permbushjen e objektit te shoqerise.12) Marrjen e interesave dhe pjesemarrje ne shoqeri te tjera apo bizneset e ēdo natyre me objekte analoge, te ngjashme ose te lidhur me te, te leshoje garancite ndaj tyre dhe garanci te tjera ne pergjithesi, edhe reale;13) Prodhimin dhe tregtimin e mallrave, te mirave dhe sherbimeve qe mund te sherbejne si instrumente te veprimtarise se shoqerise.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Fabio Calcarella 10
Arber Avrami 30
Biosud Srl 60
Sektori ekonomik: transport-shperndarje-kargo-sherbime postare
Administratorė: Fabio Calcarella
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Biosud Albania
Biosud Albania
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!