Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 07 Shtator 2019
M.C.T MANAGEMENT - GENERAL CONSTRUCTION
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51424005G-Pezulluar
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Tregti nderkombetare : te importit dhe eksportit / lendeve te para /gjysem te perpunuara/ te perpunuara. Projektet planifikimi dhe ndertimi i strukturave te celikut ne zink ose metal per sektorin e energjise alternative, duke perfshire mbeshtetesit metalike per instalimin e paneleve fotovoltaike dhe paneleve djellore te tipit fikse ose te rregullueshme. Planiftkimi i zbatimit te sistemeve te ndrigimit me drite induksioni dhe Led Projektimin, ndertimin,instalinin ,mirembajtjen dhe riparimin e sistemeve per prodhimin, shperndarjen dhe transformimit te energjise ne pergjithesi, te kabinave te transformimit, te te linjave te jashtme te ndricimit , te linjave telefonike dhe internet , impiantet e orkestrim pneumatike dhe elektronike, sistemet teknologjike, termocentralit, ventilime, sistemet e ajrit te kondicionuar, higjenik dhe hidro - sanitare. Instalimet e gazit, instalimet e ashensoreve, shkalleve levizese dhe kasetave trasportuese te seciles gjini, te instalimeve te anti-zjarrit, te instalimeve te oleoduzione dhe gasduzione, i linjave te procesit te prodhimit dhe sistemin e kontrollit. Projektimin, ndertimin, instalimin, mirembajtjen dhe riparimin e instalimeve te cdo lloji te linjave hekurudhore, projektimin, ndertimin, instalimin, mirembajtjen, dhe riparimin e makinave dhe mjeteve te ndertimit dhe strukturave metalike te cfardo lloji. Asamblim mekanik per palet e treta dhe per projekte vetjake. Perpunim mekanik per palet e treta dhe per projekt vetjak, programim dhe realizimin, prodhimin e energjse diellore, nga era, biogazit dhe te gjitha burimet e energjise se rinovueshme, si civile dhe industriale per palet e treta, dhe projekte vetjake. Projektimin, ndertimin, dhe operimin e incineratorve per prodhimin e energjise elektrike si per llogari te treteve dhe per projektet vetjake. Prodhimi i energjise elektrike nga djegia termike, te marra nga perdorimi i mbeturinave ose lendeve djegese qe rrjedhin nga mbeturinat ose burime te tjera te rinovueshme si per palet e treta dhe per vetepronesi. Sistemet e prodhimit te energjise se qendrueshme jashte nga fushat e permendura me siper si per palet e treat edhe per projekte vetjake : -Projektete dhe planifikime te instalimeve elektrike civile, industriale, hidrocentralet,centraleve hidraulike, termike dhe elektro-berthamor,impiantet e komunikimit telematike dhe elektronik , prodhimi i energjise me ane te eres , tubacionet e gazit, ujesjellsi, kanalizime, impiantet e ndrigimit, industrial, civil dhe publik. Aktivitetet hulumtuese ne fushen e mjedisit dhe energjise, duke perfshire testimin e matrialeve dhe peening i kontrolluar, ne cdo rast kur shfaqet interes i qarte per zhvillimin e produkteve te reja per kompanine. Projektim dhe fabrikim dhe shitja e produkteve te metalit per familjet dhe inustrite. Projektimin dhe ndertimin e objekteve te veganta industriale si ne deshmine e cilesise po ashtu edhe ne sektorin e prodhimit industrial: Marketing dhe pergjegjesi te mandateve te agjensive dhe perfaqesim ne tregtine e ketyre produkteve. Punime te karpentierise metalike dhe te ndertimit ne lidhje me instalimin e ketyre punimeve te siperpemendura . Ndertimin e ndertesave civile, hotele turistik, industrial, komerciale,publike dhe per dobine" publike, shkollave dhe Instituteve ne pergjithesi, pishina , palestra dhe objekteve sportive te gdo lloji dhe te natyre, restaurimin dhe mirembajtjen e te siperpermendureve. Blerjen - shitjen dhe menaxhimin e ketyre pronave. Instalimin dhe mirembajtjen e sistemeve te ujit,impianteve elektrikedhe elektronike, shtrime me pllakash dhe parkete vishje me pllaka dhe gure , kondicionereve , dhe mirembajtjen e rrugeve.dhe autostradave. Punime dhe mirembajtje te impianteve te gazit , aeroporteve dhe hekurudhave,kanalizimeve dhe gropave biologjike. Punime ne germime , punime tokesore me eskavatore ,punime karpentierie dhe metalike. Tregti dhe importime , eksportim produktesh , matrialesh dhe impiantesh per ndertim dhe cdo lloj tjeter , ushqimore dhe jo ushimore. Tregtimi i lendes se pare, te perpunuar dhe gjysem te perpunuar. Cmontimi konservatori i impianteve industriale te zingireve te madhenj mme katalogimin relative te sistemeve dhe proceseve. Supozimi i mandateve te agjencisee me perfaqesim te tregetise se produkteve dhe matrialeve per ndertim . Perpunim i materialeve dhe plehrave , solid, te lengshem dhe speciale; Blerja , shitja , riparimi dhe transporti i automjeteve ; Operacione Trading International .Shoqeria relativisht mund te ofroje knonsultim per operacionet e siperpermandura , te organizoje kurse formimi , dhe te arsimimit teknik , te marre personel perfaqesues, te bleje patenta teknike dhe te shese. Shoqeria relativisht mund, ne impiantet e siperpermendur, te kryej aktivitete pervetesimi te kontratave te mirmbajtjes per impiantet civile dhe industriale te cfaredo lloj tipi dhe per pajisje te vecanta dhe pervetesim te perfaqesimit te import _export .Shoqeria mund te shese dhe bleje energji nga furnizuesit e kualifikuar, duke marre pjese ne Prokurime (Apalt) per kursimin e energjise , te propozoje furnizim te sherbimeve persa i perket ndricimit public apo privat.Precisoj qe aktiviteti social do te jete ne respekt te normave legjislative dhe regullave te leshuara ne geshtjet e te ashtuquajturave aktivitete te mbrojtura.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Kleant Kaciqi
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
M.C.T MANAGEMENT - GENERAL CONSTRUCTION
M.C.T MANAGEMENT - GENERAL CONSTRUCTION
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!