Ndryshimi i fundit: E Enjte, 14 Qershor 2018
ATRAX AMBIENTE
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51417006C
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Projektim, ndertim dhe/ose drejtim te impianteve bioteknologjike, impiante te pastrimit te teknologjise se perparuar, centrale termoelektrike qe kryejne rikuperimin e energjise; projektim, realizim dhe drejtim te impianteve per prodhimin e energjise se rrjedh nga burime te rinovueshme; ofrimi dhe shperndarja e energjise; Realizimi i ndermarrjeve industriale, prodhuese, tregtare dhe te ofrimit te sherbimeve ne sektorin e turizimit, hotelerise dhe qiradhenies se dhomave, agroturizmit, bujqesise dhe aktivitete te lidhura me floren dhe faunen; perfshire krijimin dhe administtimin e hoteleve te quajtur "te shperndare"; Realizimi i iniciativave industriale, prodhuese, tregtare dhe te ofrimit te sherbimeve ne sektorin e projektimit ambiental dhe ekologjik, lidhur me sektoret e ajrit, ujit, tokes dhe nentokes; Kryerja e rikuperimit, riciklimit, transportimit, magazinimit dhe tjetersimit te cdo lloj materiali, perfshire mbetjet e aktivitetit industrial ne pergjithesi dhe te derivateve te riciklimit; Realizimi i ndermjetesimit dhe tregtise se mbetjeve te rrezikshme dhe jo te rrezikshme, me ose pa mbajtje, si dhe transportimi dhe tjetersimi e tyre; Kryerja e sherbimeve te mbledhjes dhe grumbullimi te mbeturinave urbane, si dhe cdo lloj sherbimi tjeter ekologjik; Kryerja e bonifikimeve ekologjike te produkteve te ndryshme, kontejnereve, impianteve dhe zonave te ndotura nga ndotes te ēdo lloj; Kryerja e rikuperimit dhe ri kualifikimit te territorit, te bregut, nentokes, te ambientit detar dhe ujor ne pergjithesi dhe te ajrit; Kryerja e pastrimit te ujerave te detit dhe liqeneve; Kryerja e sherbimeve te sterilizimit, sperkatjes, dizinfektimit, dezinsektimit; Projektimi, ndertimi, operimi dhe mirembajtja e menaxhimin e deponive te gdo lloj kategorie dhe tipi, qendrave te grumbullimit te mbeturinave, te impianteve te riciklimit, perzierjes dhe ineritizimit, te impianteve te djegies; Projektimi, ndertimi dhe mirembajtja e veprave, aktiviteteve dhe sherbimeve per mbrojtjen dhe rimekembjen e mjedisit dhe ruajtjen e gjelberimit; Organizimi dhe menaxhimi i kurseve te kualifikimit profesional, trajnimit dhe arsimimit ne fushen e mbrojtjes se mjedisit dhe ne teknikat e kontrollit, monitorimit dhe rehabilitimin e mjedisit te vendeve te ndotura; Krijimin e serverit informativ perkates per konsultim nepermjet internetit lidhur me fushen e mjedisit;Studimin, hulumtimin, projektimin, blerjen dhe transferimin e teknologjive, proceseve dhe formulave ne pergjithesi, ne fushen e trajtimit te mbetjeve te ēdo lloji, per qellim te nje ri-perdorimit apo nxjerrjes se elementeve qe permbahen ne keto te fundit; Kryerja e analizave kimike laboratorike, mikrobiologjike, te mbetjeve urbane, industriale dhe bujqesore, lidhur me kontrollin e ndotjes atmosferike, mjedisore, ose te analiza e mjedisit dhe produkteve tipike te ēfaredo origjine; Menaxhimin e ēfaredo sherbim tjeter ne interes publik ne lidhje me ēeshtjen e mbeturinave dhe ujit, perpunimit dhe asgjesimin, dhe ne pergjithesi, ēdo aktiviteti qe ka te beje me mbrojtjen e mjedisit; Zbatimin e punimeve dhe veprave, si dhe furnizimin e sherbimeve dhe produkteve ne sektorin e ndertimit dhe te impianteve te gjitha llojeve, duke perfshire perteritjen e vlerave arkitektonike dhe mjedisore; Konsulenca ne fushen e teknikes mjedisore dhe te sigurise, duke perfshire aktivitetin tipik te kantierit, marrjen e mostrave, coring, analizat kimike dhe testimit fizik te gazit te lire, testimi per rrjedhje te cisternave, vleresimet dhe kolaudime ne pergjithesi. Ne te gjithe sektoret e referuar me lart Shoqeria mund, me qellim permbushjen e objektit te saj tregtar, te kryeje veprime tregtare, financiare, mobiliare dhe imobilare te vleresuara si te nevojshme dhe domosdoshme; gjithashtu mund te hape dege, zyra perfaqesimi, pika shitjeje, qe ofrojne sherbimet enteve publike dhe private; mund te marre pjese ne tendera dhe prokurime publike te ēdo lloj, qofshin publike ose private, edhe ne bashkepunim me shoqeri te tjera; te zoteroje interesa ose pjesemarrje ne shoqeri ose entitete, te krijuara ose qe mund te krijohen, qe kane objekt te ngjashem, me qellim permbushjen, ose te lidhur me, funksionin e saj. Gjithashtu, Shoqeria, me qellim permbushjen e objekti te saj tregtar, mund te lidhe kontrata, ose te krijoje ēdo lloj forme financimi me institute kredi dhenese, banka, shoqeri dhe persona, te leshoje garanci personale ose reale, edhe permes obligacioneve te te treteve, mund te shfrytezoje kontributet dhe financimet komunitare dhe ekstra komunitare, shteterore, rajonale dhe te ēdo lloj enti tjeter. Gjithashtu, Shoqeria mund te kryeje ēdo aktivitet tjeter biznesi i cili nuk eshte i ndaluar nga ligji i zbatueshem ne Republiken e Shqiperise.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Debora Innocente 100
Sektori ekonomik: konsulenca-marketing-design-projektim-arkitekture-shtypshkronje-panaire
Administratorė: Debora Innocente
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
ATRAX AMBIENTE
ATRAX AMBIENTE
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!