Ndryshimi i fundit: E Mėrkurė, 09 Maj 2018
TEKNOVA
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51404007O
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 34,932,800.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2
Fusha e veprimtarisė: Kryerjen e ndertimeve ne fushen e energjise, ndertime civile dhe rrugore, ndertimin per llogari te vete ose te te treteve, te ndertimeve industriale, bujqesore, kryerjen e infrastruktures urbanistike, te parcelimit, kryerja e punimeve te rrugeve, ujesjellesave, rrjetit te kanalizimeve, gazsjellesave, impjante elektrike civile dhe industriale, kryerje te punimeve ne rrjetet e shperndarjes se energjise elektrike, private dhe publike, instalim te impianteve termohidraulike, rikonstruksion i pasurise publike, asfaltime duke perfshire edhe ato te taracave dhe hidroizolimin e tyre, marrja persiper e sipermarrjeve publike dhe private te gdo lloj tipi, realizimi i impjanteve te pastrimit, te transformimit, te nenprodukteve te sherbimit te pastrimit ne qytet etj, riciklimi i mbeturinave, germime dheu me punime eventuate murature dhe beton-arme, prishje dhe punime ne toke te germuar, prodhime materiale inerte-guri, prodhim elemente betoni e beton-arme te zakonshme, paranderur, gur dekorativ. Restaurim i ndertesave dhe monumenteve te cultures. Punime ne siperfaqet e gjelberta, parqe dhe pyje. Mirembajtja, zhvillimi i dekorit ne mjediset urbane, transporte te vecanta per llogari te vete ose te te treteve. Transport kundrejt te treteve te mallrave ne pergjithesi ose te mbeturinave te vecanta, dhenia me qira e mjeteve te punes. Studim, projektim dhe ekzekutim te demolicioneve /shembjeve te ndertesave civile dhe industriale me pajisje te posacme, apo me perdorimin e eksploziveve, brenda dhe jashte vendit. Montim dhe cmontim skelash ne ndertim. Gjithashtu mund te kryeje te gjitha operacionet tregtare dhe financiare te pasurise te luajtshme dhe te paluajtshme, te cilat nga organi administrativ quhen te domosdoshme ose qe kerkohen per arritjen e objektivit te shoqerise ose qe megjitheate jane te lidhur me te, perfshire edhe pjesemarrjen ne shoqerite e tjera qe kane qellim analog ose te perafert me te. Shoqeria gjithashtu mund te behet dorezanese dhe te jape garanci reale ne favor te te treteve, enteve, personave fizike dhe juridike, bankave ose enteve publike apo edhe ne favor te vete ortakeve. Import-eksport te artikujve te ndryshem industriale e bujqesore dhe tregtim me shumice e pakice te materialeve dhe lendeve te para te te gjitha llojeve, materialeve dhe lendeve te ndertimit, sipermarrje ne ndertime te te gjitha llojeve si dhe ndertime veprash arti, rruge, porte e aerodrome si dhe rikonstruksion dhe mirembajtje e tyre. Tregtim karburantesh brenda dhe jashte vendit, gazi natyror dhe vajra lubrifikante si dhe import me shumice e pakice i paisjeve elektroshtepiake etj. Import-eksport i energjise elektrike si brenda ashtu edhe jashte vendit, hapje dhe shfrytezim hotelesh, motelesh, bar kafe, restorantesh, diskotekash, qendrash pushimi etj.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Paulin Rranzi 90
Ritvana Delia 10
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Paulin Rranzi, Ritvana Delia
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
TEKNOVA
TEKNOVA
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!