Ndryshimi i fundit: E Enjte, 14 Qershor 2018
ARKONSTUDIO
Numri unik i identifikimit (NIPT): L42019004I
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2014
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Studio projektimi, supervizioni dhe kolaudimi: Masterplane - studime e plane racionale urbanistike, plan rregullues te pergjithshem per qendra te banuara - qytete, studime pjesore urbanistike, projektim objekte civile - industrial - turistike deri 5 kate dhe mbi 5 kate, projektim objekte sportive, projektim interiere, projektim pejsazhi, sistemim siperfaqe te gjelbert, lulishte e parqe, objekte civile - industrial - turistike prej murature e skelet beton/arme deri ne 5 kate dhe mbi 5 kate - objekt me skelet metalik, objekt me shkalle te larte veshtiresie b/arme, metalike, troje dhe shpate me qendrueshmeri te ulet, instalime h/sanitare, instalime termoteknike - ventilim - kondicionim, linja e rrjete elektrike - telefonike - radiotelefoni - citofoni - sisteme alarmi - televiziv per objekte civile, industriale, turistike, sisteme komplekse te telekomunikacionit, sisteme te furnizimit me gaz, diga, galeri, tunele, furnizim me uje - kolektor shkarkimi, ujesjelles kanalizime urbane e rurale, vepra ujitje - kullimi - uje kolektor shkarkimi, ujsjelles kanalizime urbane e rurale, vepra ujitje - kullimi impjante vaditese – diga deri 10 m - damba, vepra te trajtimit te ujit, vepra hidroteknike: marrje uji, shkarkimi, kulla ekuilibri, porte e pontile, vepra naftesjellese – gazsjelles - vajsjelles, rruge auto kategori e I deri V, shtresa rrugore e sistemim asfaltim, autostrada, pista, aeroporte, helioporte, hekurudha e degezime hekurudhore, ura dhe vepra arti mbi 10 m, estakada, ura metalike dhe te varura, tunele rrugore e hekurudhore, centrale hidraulike dhe termike, impiante te prodhimit dhe shperndarjes te energjiese elektrike - diellor - ere, nenstacione elektrike, primare e sekondare - linja te tensionit te larte, kabina elektrike te rrjetit sheperndares- linja te tensionit te ulet dhe te mesem, sinjalizime ne rruge auto kategori I deri V, autostrada dhe degezime me hekurudhen, sinjalizime ne aeroporte dhe helioporte. Shoqeri ndertimi: punime germimi, objekte civile - industrial - turistike deri 5 kate dhe mbi 5 kate objekte civile - industrial - turistike prej murature e skelet beton/arme deri ne 5 kate dhe mbi 5 kate-objekt me skelet metalik, objekt me shkalle te larte veshtiresie b/arme, metalike, troje dhe shpate me qendrueshmeri te ulet, instalime h/sanitare, instalime termoteknike - ventilim - kondicionim, linja e rrjete elektrike - telefonike - radiotelefoni - citofoni - sisteme alarmi-televiziv per objekte civile, industriale, turistike, sisteme komplekse te telekomunikacionit, sisteme te furnizimit me gaz, diga, galeri, tunele, furnizim me uje - kolektor shkarkimi, ujesjelles kanalizime urbane e rurale, vepra ujitje - kullimi - impjante vaditese - diga deri 10 m - damba, vepra te trajtimit te ujit, vepra hidroteknike: marrje uji, shkarkimi, kulla ekuilibri,porte e pontile, vepra naftesjellese - gazsjelles - vajsjelles, rruge auto kategori e I deri V, shtresa rrugore e sistemim asfaltim, autostrada, pista, aeroporte, helioporte, hekurudha e degezime hekurudhore, ura dhe vepra arti mbi 10 m, estakada, ura metalike dhe te varura, tunele rrugore e hekurudhore, centrale hidraulike dhe termike, impiante te prodhimit dhe shperndarjes te energjiese elektrike - diellor - ere, nenstacione elektrike, primare e sekondare - linja te tensionit te larte, kabina elektrike te rrjetit sheperndares - linja te tensionit te ulet dhe te mesem, sinjalizime ne rruge auto kategori I deri V, autostrada dhe degezime me hekurudhen, sinjalizime ne aeroporte dhe helioporte. Ushtrim veprimtarie per shit - blerje materiale ndertimi te vendit dhe importi qe perdoren per qellime ndertimi. Objekti i veprimtarise se shoqerise ne projektim, supervizion, kolaudim dhe ndertim behet ne territorin e Republikes se Shqiperise dhe jashte saj. Sherbime ekspertize dhe / ose profesionale te mbrojtjes civile. Sherbim ekspertize per: Studimi dhe pergatitja e projekteve mbi masat e mrojtjes nga zjarri te ndertesave te cdo lloji. Hartimin e akteve te ekspertizes teknike per zjarret e rena ne te gjithe territorin e Republikes se Shqiperise.
Adresa: Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.7, Rruga Frosina Plaku, Pallati nr.21, Shkalla A, Apartamenti nr.5, Kati III - te
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Krenar Dila 100
Sektori ekonomik: konsulenca-marketing-design-projektim-arkitekture-shtypshkronje-panaire
Administratorė: Krenar Dila
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 1,441,665.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 59,517,135.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 2,292,024.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): -109,848.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 600,774.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
ARKONSTUDIO