Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 07 Shtator 2019
A&T
Numri unik i identifikimit (NIPT): L32320008H
Forma ligjore: Shoqėri Aksionare
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2013
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 3,500,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1,000
Fusha e veprimtarisė: Hidrokarbure, nafte dhe gaz I Import-eksport i karburanteve dhe derivateve te tyre te tilla si nafte, benzine, karburantet e aviacionit, vajra, lubrifikante, solar, etj; Tregtim me shumice dhe pakice te karburanteve dhe derivateve te tyre te tilla si nafte, benzine, vajra, lubrifikante, solar, etj; Transport i karburanteve dhe derivateve te tyre te tilla si nafte, benzine, vajra, lubrifikante, solar, etj Import - eksport i gazit te lengshem (LPG) per automjete, perdorim familjar, dhe konsumator; Shitje, tregtim i gazit te lengshem (LPG) per automjete, perdorim familjar, dhe konsumator; Import - eksport i bombolave te gazit;Shitje, tregtim dhe rimbushje te bombolave me gaz; Import - eksport te produkteve per kujdesin e automjeteve; Shitje dhe tregtim te produkteve per kujdesin e automjeteve; Import-eksport i hidrokarbureve; Shitje, tregtim dhe transport i hidrokarbureve perfshire LPG ne mase dhe shishe; Tregtim i veshjeve dhe produkteve qe lidhen me industrine e naftes; Miniera Eksplorim, zhvillim, pasurim, trajtim, transportim dhe tregtim te mineraleve; i Shfrytezim i te gjitha llojeve te mineraleve; Import - Eksport i te gjitha llojeve te mineraleve; Import - Export i makinerive dhe pajisjeve te lidhura me to; Energjia e perteritshme (rinovueshme) Projektim, ndertim, menaxhim i hidrocentraleve , kaskadave, impianteve te energjise se eres dhe impianteve te energjise diellore; Menaxhimi dhe mirembajtja e hidrocentraleve, kaskadave, impianteve te energjise se eres dhe impianteve te energjise diellore; Import - eksport, shperndarje, tregtim dhe shitje te energjise se eres, te energjise diellore, te energjise elektrike nga hidrocentralet dhe cdo energjie tjeter te rinovueshme si dhe nenproduktet te tjera te burimeve te energjise se rinovueshme, importim dhe eksportim i mjeteve motorrike dhe perfaqesimin e furnizuesit dhe prodhuesit; Distribucion i Autorizuar i Shoqerive te huaja ne sektore si ushqimi, pijet, veshmbathjet, njesite kompjuterike, etj.; Ne perputhje me legjislacionin shqiptar, ne menyre qe te arrihen objektivat e mesiperme, kompania mund te: Te kryeje cdo transaksion ne lidhje me pasurite e luajtshme apo ato te paluajtshme si dhe cdo aktivitet tregtar, te vendose pengje ose barre hipotekore, aktivitete keto te konsideruara te dobishme apo te nevojshme per te arritur qellimet e shoqerise. Per me teper Shoqeria mund te kryeje cdo aktivitet tjeter i cili nuk eshte i ndaluar nga ligji ne fuqi, qe sjell perfrtime dhe eshte ne interes te Shoqerise. Shoqeria zbaton dhe respekton te gjitha ligjet dhe rregulloret perkatese. Ajo zbaton standardet me te larta te etikes.
Adresa: TIRANE Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga "Ibrahim Rugova", Kulla "Sky Tower", Kati 7, Apartamenti Nr.3
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Fabian Goēi 100
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Fabian Goēi
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės: 3
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 75,806,304.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 717,270,485.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 630,098.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 1,523,151.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 14,507,130.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Stoli Laze 14/11/2013 31/12/2013
A&T