Ndryshimi i fundit: E Martė, 22 Maj 2018
PAERA
Numri unik i identifikimit (NIPT): L31505034R
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tiranė
Viti i themelimit: 2013
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Import-eksport dhe tregti me shumice e pakice per artikuj te ndryshem industrial ne cdo fushe si ne ndertim, arsim, shendetesi, ushtri, te konsumit, etj, si dhe sherbime te ndryshme ne fushat e trajtuara me siper. Import-eksport te artikujve te bute per perdorim spitalor, hoteleri, etj, te ngjashem si dhe lenden e pare per prodhimin e tyre. Tregtim, punime dhe prodhime qendistarie . Makineri e paisje te ndryshme per keto fusha. Veprimtari ne fushen e ndertimit, projektim, ndertim e furnizim. Mirembajtje dhe rikonstruksione te objekteve ndertimore (meremetime lyerje, etj) tregtim, importim dhe eksportim te gureve dekorative etj. Shoqeria realizon dhe administron mirembajtjen e gjelberimit te ambienteve per entet publike dhe private. Realizon dhe administron pastrim, denzifektim dhe deratizim te ambienteve te brendshme dhe te jashtme per ente publike dhe private. Realizon dhe administron qendra lojrash per femije e te rritur, ne ambiente te jashtme dhe te brendshme, realizon furnizim dhe tregtim me paisjet e nevojsme per keto qendra. Shoqeria realizon dhe adminstron qendra relaksimi, pushimi dhe reabilitimi per te gjitha moshat. Ne fushen e energjise; prodhim, shperndarje dhe tregtim te energjise elektrike. Sisteme te impianteve te prodhimit te nxehtesise dhe avullit komplet,etj. Sisteme te impianteve te kondicionimit e te trajtimit teresor te ajrit. Shoqeria ushtron cdo lloj operacioni dhe transaksioni ne lidhje me importim, eksportim, prodhim, shperndarje dhe tregtim te mallrave ushqimor, industrial, konfeksione, mobilje te ndryshme per cdo sektor, public dhe privat ne pergjithesi, elektro - shtepiake, kancelarike dhe te zyrave si me shumice dhe pakice, ne natyren e lendes se pare, produkteve gjysem te gatshme apo te gateshme , makinerive , pajisjeve , pjeseve te ndertimit, teknologjive, perpunim dhe tregtim te lendes drusore. Shoqeria realizon import-eksport dhe tregti e furnizime me artikuj te ndryshem per paisje laboratorike per sektore shendetsore, industrial etj. Shoqeria ushtron aktivitetin ne prodhimin , ambalazhimin dhe tregtimin ne cdo forme te ujit mineral, lengjeve te embla, pijeve freskuese dhe alkolike dhe prodhimeve te ngjashme me to, si dhe prodhim tregtim shperndarjen e ambalazheve ne cdo forme. Shoqeria ushtron veprimtarin e blerjes, shitjes apo dhenies me qera te pasurive te paluajtshme si banesa, troje etj nepermjet ngritjes se zyrave perkatese qe do te ushtrojne kete lloj aktiviteti. Shoqeria ushtron veprimtari per dhenien e konsulences teknike ne fusha te ndryshme qe kane lidhje me objektin e veprimtarise se shoqerise, ushtron veprimtarine e perfaqesimit te ndermjetesimit , apo te lidhjeve te kontratave ndermjet subjekteve te ndryshme private apo shteterore, vendase apo te huaja. Shoqeria ka te drejten qe brenda kufijve te parashikuara ne Legjislacionin Shqiptar duke perjashtuar cdo qellim spekulativ, te marre pjese ne fitime dhe /ose ne shoqeri te tjera te se drejtes Shqiptare apo te shteteve te tjera si dhe te krijoje shoqeri te tjera tregtare me persona e subjeket publik apo privat, vendase apo te huaja.
Adresa: TIRANE Njesia Bashkiake nr 7, Rruga Androniqi Zengo Antoniu, Ish fusha e Aviacionit, prane shkolles 9 vjeēare Dhora Leka, Me nr kadastral 8210 dhe nr pasurie7/381, kutia postare 8333
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Pėrparim Agimi 100
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Elton Mulellari
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 19,914,557.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 39,159,558.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 3,234,979.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 1,697,357.00
Website:www.paera.al
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
PAERA