Ndryshimi i fundit: E Martė, 22 Maj 2018
Meteo SHPK
Numri unik i identifikimit (NIPT): L26310801C
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Elbasan
Viti i themelimit: 2012
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Ne fushen e ndertimit , punime e germime ne toke, ndertime civile e industriale , veshje fasadash, rikonstruksion dhe mirembajtje godinash civile, industriale.Ndertim rruge autostrada, mbikalime hekurudha, tramvaj, metro,pista areoportuale, punime nentokesore ura e vepra arti,ndertime ujesjellesa , vajsjellesa , vepra kullimi e vaditje, ndertime detare dhe punime thellimi ne uje, punime dhe mbrojtje lumore sisteme hidraulike dhe bonifikime, punime te inxhinjerise mjedisit , punime per prishjen e ndertimeve , impianteve hidrosanitare kuzhina, laventeri, impiante te sinjalistikes ndricuese te trafikut, sinjalistika rrugore jo ndricuese , barrier dhe mbrojtje rrugore , ndertime parafabrikat beton arme, strukture metalike dhe druri , punime mbi shina e traversa, impiante te ndryshme elektrike , pastrim i ujrave detare liqenore dhe lumore, ndertimi i impianteve te ujit te pishem dhe pastrimi i tije , shpime gjeolegjike dhe inxhinjerike ne fushen e minjerave , kerkim studim , shfrytezim dhe tregtim te mineraleve te dobishem.Ne fushen e transportit te mallrave dhe udhetareve, brenda dhe jashte vendit, ne fushen e tregetise me shumice dhe pakice te mallrave ushqimore , industrial, te automjeteve e tregeti te tjera te lejuara nga ligji.Tregtimi i karburanteve te ndryshme , gazit te lengeshem.Ne fushen e shfrytezimit te pyjeve , perpunim lende druri, import-eksport te materialeve drusore , ndertim rruge pyjore , permiresim pyjesh, ndertim vepra arti, sistemime malore ,pyllezime e shfrytezim te qendrushem.Shoqeria mund te kryeje edhe cdo lloje aktiviteti tjeter qe nuk eshte i ndaluar nga ligji shqiptar dhe qe ka lidhje te mjaftueshme me objektin e aktivitetit te saje .
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Eral Myftaraj 100
Sektori ekonomik: ndertime pasurish te patundshme per banim
Administratorė: Geri Zogu
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 747,270.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 836,000.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): -955,661.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Meteo SHPK
Meteo SHPK
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!