Ndryshimi i fundit: E Martė, 22 Maj 2018
EUROPRINTY GROUP
Numri unik i identifikimit (NIPT): L21621001I
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2012
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 32,500,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Tregti me pakice e librave, gazetave, mallit prej letre dhe mjeteve te shkrimit, lidhje dhe pune perfundimtare, shtypje te ndryshme, tregti me shumice e kompjuterave te ndryshem te zyrave dhe pajisjeve informatike. Sherbime te tjera te shtypit dhe grafike. Afrim keshillash per pajisjet llogaritese. Perpunim i te dhenave, prodhim i materialit prej letre te zyrave. Riparim PC. Botim librash , botim gazetash. Veprimtari tjeter botuese.Import-eksport.Transporti rrugor i mallrave,transporti detar dhe bregdetar.Transporti ne rruget e brendeshme.Ndermjetsimi ne tregetin e produkteve te llojellojshme.Ndermjetesimi ne tregtin e tekstilit,veshembathjeve dhe produkteve prej lekure.Tregtia me pakice e shumice e mobiljeve dhe e aparatave te ndriqimit e te prodhimeve shtepiake p.c.Tregtia me pakice e shumice e librave, gazetave mallit prej letre dhe mjeteve te shkrimit.Ofrim keshillash per pajisjet llogaritese (hardwar-it).Keshillime dhe sigurimi i pajisjeve programore (softwer-it).Perpunimi i te dhenave.Veprimtari te ndryshme afariste.Ndermjetesimi ne afarizmin e tregjeve financiare.Blerja dhe shitja e pasurise se patundshme.Mardhenie me qira e pasurise se patundeshme vetijake.Punime te pergjithshme mekanike.Prodhimi i pllakave, fleteve,tubave e profileve prej plastike.Prodhimi i produkteve te tjera prej gome dhe plastike.Prodhimi i produkteve tjera prej letre dhe kartuqi, pc.Botimi i broshurave dhe publikimeve periodike.Veprimtari te tjera botuese,shtypja e gazetave.Shtypje te tjera.Lidhja dhe punet perfundimtare.Pergaditja dhe kompozimi I fotogravurave.Sherbime te tjera te shtypit-grafik.Riprodhimi i shenimeve te makinave llogaritese.Prodhimi i produkteve tjera prej druri, tepe ,kashte dhe artikuj te tjere.Prodhimi i letres dhe kartuqit.Prodhimi i letres dhe i kartuqit te valezuar dhe ambalazhit prej letre dhe kartuqi.Prodhimi i artikujve prej letre me perdorim sanitar ose shtepiak dhe i letres se toaletit.Riciklimi i mbeturinave metalike.Riciklimi i hedhurinave jometalike.Ndertim i larte dhe i ulet.Podhimi i mobiljeve te tjera te zyrave dhe te lokaleve shitese.Tregtia me shumice e tekstilit.Tregita me shumice e pajisjeve eletrike shtepiake, radioaparateve - TV Tregtia me shumice e drurit e materialit ndertimor dhe pajisjet sanitare.Tregtia me shumice e mbeturinave dhe hedhurinave.Tregtia me shumice e mbeturinave dhe hedhurinave.Tregtia me shumice e makinave te indurtrise tekstile,te makinave per qepje dhe thurje.Tregtia me shumice e makinave te zyrave dhe te pajisjeve informatike. Material kancelarike, printera, fotokopje,telefone,smartfone dhe aksesoret perkates.Tonera, material konsumi per paisjet informatike. Materiale reklame dhe marketingu.
Adresa: TIRANE Rruga e Barrikadave nr 1/5
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
EUROPRINTY 100
Sektori ekonomik: konsulenca-marketing-design-projektim-arkitekture-shtypshkronje-panaire
Administratorė: Albert Zabeli
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 180,157,144.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 298,125,962.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): -475,075.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 4,202,082.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 11,126,691.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 23,536,025.00
Website:www.europrinty.net
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
EUROPRINTY GROUP