Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 03 Gusht 2019
HE & SK 11
Numri unik i identifikimit (NIPT): L19008502B
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Gjirokastėr
Viti i themelimit: 2011
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 1,000,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: Tregti me shumice dhe pakice i materialeve te ndertimit, pajisjeve te ndryshme, industriale, makineri dhe pajisje, transport per vete dhe per te tretet. Import - eksport. Per kryerjen e veprimtarise se saj shoqeria do te hape njesi tregtimi, sherbimi, do te bashkepunoje me persona fizike e juridike vendas dhe te huaj. Punime ndertimi si punime germimi ne toke, ndertime civile dhe industriale, rikonstruksion, mirembajtje godinash civile, industriale, veshje fasada, rruge, autostrada, hekurudha, punime per prishjen e ndertimeve, etj. Studimi, projektimi i objekteve te ndertimeve industriale, civile. Mbikqyrja dhe kolaudimi i punimeve te ndertimit, etj. Grumbullim dhe tregtim i skrapit, shkaterrim i mjeteve te skrapit, import e eksport brenda dhe jashte vendit. Grumbullim dhe tregtim i baterive te vjetra dhe metaleve me ngjyra. Projektim Konstruksionesh. Ndertim sipas liēencave. Auditim mjedisor dhe ekspertize ne vleresimion e ndikimit ne mjedis ne te gjitha fushat e ndertimit dhe teknologjite me ndikim ne mjedis.Ndertime civile industrial turistike,bujqesore,etj deri ne nente kate dhe kompletim me instalimet e nevojshme. Ndertim rrugesh kategoria e peste dhe e gjashte. Ndertim vepra arti te vogla deri ne gjashte metra. Ndertim ujesjellsash e kanalizimesh. Prodhim e tregtim te materialeve te ndertimit.Ndertime rrugesh e aeroportesh.Ndertime hekurudhore. Ndertime vepra arti rrugor dhe hekurudhor. Ndertime detare.Ndertime hidroteknike,etjPerpunim dhe shfrytezim kariere (gurore). Mbikqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi. Punime dheu, tarracime, prodhim elementesh te parafabrikuara betoni e betonarme e kompletimi me instalimet e nevojshme, turistike, fusha aviacioni,veshje me asfaltobeton te rrugeve, ndertim veprash arti, ndertim ujesjellesash e kanalizime. Punime karpentjerie metalike, shpim pusesh gjeologjike inxhinierike e hidrogjeologjike etj.Rivelime topografike, punime topogjeodezike etj.Imp-eksport, tregti te mallrave te ndryshme etj. Veprimtari te Agjentit Komisioner. Ne fushen e Projektimit te ndertimit. Vepra hidroteknike, marrje uji, shkarkimi, kulla ekuilibri - porta e pontile. Konsulence Juridike, import-eksport mineralesh. Ekspert privat zjarrfikes. Master plane studime plane rajonale urbanistike , plan rregullus te pergjithshem per qendera te banuara dhe qytete. Konsulence teknike,sherbime,projektim e zbatim,revizion dhe tregtim ne fushatpunime topogjeodezike, gjeodezi inxhinierike, hartografi, fotogrametri, sistemet e informacioneve gjeografike, pasurite e paluajtshme. Vlersim Pasurie per Toke dhe Ndertesa. Akte Ekspertimi per Gjykate.
Adresa: Tepelene TEPELENE Lagjja " Mustafa Matohiti", Rruga "Mustafa Matohiti", banesa nr.31, shkalla nr.1, kati pėrdhe.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Mariglen Shehu 100
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Xhesila Myzyri
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 1,696,834.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 28,565,415.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 335,238.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): 444,138.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 477,495.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): 19,663,734.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
HE & SK 11