Ndryshimi i fundit: E Mėrkurė, 09 Maj 2018
JODJON-PO
Numri unik i identifikimit (NIPT): L18017601T
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Elbasan
Viti i themelimit: 2011
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 100
Fusha e veprimtarisė: 1.Punime germimi ne toke 2.Ndertime civile,industriale,turistike,bujqesore,projektime dhe istalime te nevojshme per to. 3.Rikonstruksione dhe mirmbajtje godinash civile e industriale,dhe veshje fasada. 4.Ndertim mbi kalime rruge autostrada hekurudha tramvaj ,metro pista aeroportuale. 5.Punime nentokesore, ura vepra arti elemente parafabrikate. 6.Diga dhe tunele hidroteknike. 7.Ujesjellesa vepra kullimi e vaditje. 8. Punime dhe mbrojtje lumore, sistemime hidraulike dhe bonifikime.9.Punime per prishje e ndertimeve,10.Impjante hidro sanitare, kuzhina lavanteri e mirmbjatje e tyre.11.Punime rifiniture te muratures e te lidhura me to,rifiniture me material druri , plastik,metalik xhami dhe rifiniture te natyres teknike ndertuese.12,sinjalistika rrugore jo ndiēuese.13.Bariera dhe mbrojtje rrugore.14.Ndertime parafabrikat beton-betonarme struktura metalike e druri.15.Prodhime elemenrte betoni e betonarme te zakonshme paranderuara gure dekorative .16.Prodhim material guri, inerte guri, inerte lumi.17.Kerkim ,zbulim e shfrytezim i mineraleve e grupeve1,2,3,4,5 e te tjera me punime siperfaqesore ,kariere e nentoke, eksporti i tyre.18.Punime me lende plasese.19.Tregtim me shumice e pakice mallra industriale, ushqimore konfesione ,hidraulike,hidrosanitare elektrike e importi i tyre.20.Tregti me pakice te vajrave lubrifikante dhe pjese kembimi e importi i tyre.21.Prodhim e tregtim material ndertimi.22.Perpunim e tregtim te lendes drusore, mobileri import-eksport i tyre.23.Import -eksport i lendeve te para .24.Transport mallrash industrial, ushqimor, materia ndertimi, elektrike hidrosanitare, konfesione, minerale brenda dhe jashte vendit.25.Projektime si ndertime civile,turistike,rruge,ujesjellesa, kanalizime e tj.Ne zbatim, Rilevim topografike,punime topogjeodezike ne objekte inxhinerike,Punime speciale gjeodezike,rrjeta mbeshtetse,qendrueshmeri terenesh.Ne projektim, Bazamente gjeodezike per rilevime ne te gjitha shkallet.
Adresa: Prrenjas PRRENJAS Lagjja nr 2, Rruga Qybra Sokoli, pallati nr 49.
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Fatmir Polisi
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Xhiro vjetore (Lekė) 2014 : 3,922,355.00
Xhiro vjetore (Lekė) 2015 : 1,164,892.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2012): 244.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2013): -305,361.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2014): 122,355.00
Fitimi vjetor para tatimit (Lekė) (2015): -1,684,711.00
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
JODJON-PO